tisdag 5 mars 2019

Konståkning halmstad

Våra erfarna konståkningstränare tar väl hand om våra åkare på alla nivåer. Säsongsanmälan Anmälan hittar du i menyn under rubriken Träning. I anmälan finns information och. Vi startar vårens skridskoskola den januari 10.


Har du frågor redan nu är du välkommen att kontakta oss.

Halmstad Arena i träningshallen (den utan läktare). Skridskoskolan är för barn från år och. Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.


Med konståkningen ca år efter att fått ärva kusinens skridskor. Hur många gånger tränar du? Konståkning i helgen, ishockey på måndagen – nu är vinteridrotterna i gång på riktigt.

Norrköpings Skateshop. Tinas konståkningsshop. Svante Alling (fotboll) och Felicia Kilagård ( konståkning ): ”I crosstrainingsgruppen har vi jättebra sammanhållning.


Det är roligt att träna lite annorlunda saker än det man gör med sin vanliga idrott. Det gör att man inte tröttnar. Vi får individuellt anpassad träning men får ändå vara med andra, det är kul. Allt konståkare behöver.


Med många års erfarenhet inom föreningslivet vet vi hur berikande och viktigt detta är för både människan och samhället. Jag har även fått en annan syn utav konståkningen och hur den kan underhålla människor. Alla älskar att få se vår show och allihopa är lika fascinerade utav det vi gör på denna lilla is samtidigt som båten rör sig. Lär du dig något nytt ute på havet. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för spännande nyheter och erbjudanden!


Den ryska konståkerskan Jevgenija Medvedeva, som tävlar under olympisk flagg, har satt världsrekord med poängen 8i damernas kortprogram vid vinter. Veckorna flyger förbi och träningen rullar på! Fram tills nu har jag hunnit tävla av höstens elitserietävlingar varav den första som.

Dagligen serverar restaurangen i piazzan lunch och utöver det har arenacaféet och badcaféet öppet större delen av dagen. Tävlingen tar plats i Borås ishall den 11–januari. Synkrokval genomfördes i Mölndal den november–december. Eventrestaurangen och badcaféet info. Vår vackra stad har inte bara en slående natur och långa stränder utan även ett rikt föreningsliv som vi vill presentera.


Tänk på att det finns inga dåliga skridskor utan vi har bara olika fötter och olika förutsättningar. Tänk att lägga den tiden på att träna konståkning och ha fel förutsättning på fötterna. Du hittar all information om sporterna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg