torsdag 28 mars 2019

Lasera tak inomhus

Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader. Kostnadsfri inspektion! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Inomhus - Lasera träpanel.


Denna bruksanvisning gäller för lasering av ny, obehandlad träpanel som är korrekt uppsatt. Om panelen är gulna följ anvisningar här. Vid lasering inomhus på t ex panel eller dörrar, måste ytan vara jämn och utan djupa repor eller hack.


Fina repor kan du få bort med finkornigt slippapper, men andra märken kan du inte laga med gott resultat om du ska lasera.

Måla eller lasera träpanel inne. Ett jobbigt problem med trätak är att kvistar kan blöda igenom och ge taket små gula fläckar. Dags att måla tak inomhus ? Läs mer hos Alcro Färg. Här får du också hjälp att välja roller.


Vitt reflekterar ljuset och ger rymd åt rummet, men det kan också vara fint att måla taket i en kulör som går ihop med väggen. Betsa och lasera inomhus. Att betsa är ett lätt sätt att färga träytor. Dessa är en blandning av bets och lack i samma burk. De är lösnigsmedelsburna, dvs de innehåller lacknafta eller i vanligaste fall T-sprit.


Lasyren finns i tre kulörer. Vit, helvit och extra vit. Vi använde extra vit och då blev det helt vitt.


Om du väljer den svagaste kulören, vit, så borde det ge en vittonad yta där träet syns. Sedan målade jag med extra vit två gånger. Visst får man ont i nacken men det var så lättstruket att det gjorde inget.


Lasera panel inomhus med LADY Pure Nature Interiörlasyr.

Det gjorde jag med svamp. Konkreta tips på sekunder. Stryk ut lasyren med en moddlare, som är en bred pensel. Använd gärna en moddlare med blandborst.


Stryk lasyren endast i en riktning i taget utan. Innan du börjar måla taket. När du målar träpanel ska du göra det på ett proffsigt sätt. Ju mer tid du lägger på förarbetet, desto snabbare går det att måla ytorna. Röd 360° krysslinjelaser för mångsidig användning!


Utrustad med stycken 360° laser med en synlighet inomhus på meter. Injustering sköts automatiskt med ett självnivelleringsområde på 4°. Lasera dina träytor för att bevara träets vackra yta.


Beckers Decor Möbellasyr är en matt vattenburen lasyr som används för lasering av möbler, köksluckor och snickerier. Vid lasering med Decor Möbellasyr får du en transparent yta med vackert djup och lyster. Med den nya LADY Pure Nature White får du en vacker vit lasyr och det blir lätt att lasera och ljusa upp väggar och tak i stugan och hemma.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vitlasera panel inomhus. Vi laserade både panelen i taket och på väggarna. Herdins Tak – och Panelvitt är en miljömärkt vattenburen och droppfri lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. Lämplig för obehandlat och behandlat trä, t. Oavsett om du laserar utomhus eller inomhus bör därför under-laget vara vackert.


Jag vill göra det ljusare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg