onsdag 27 mars 2019

Kbt terapi göteborg

Videosamtal med psykolog. KBT via videosamtal med psykolog. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.

Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Hos KBT Göteborg är målet att du, efter avslutad behandling, skall känna välmående och att din livskvalitet ökat. Du skall även ha fått förståelse för din nuvarande situation och kunskap om hur du behåller en positiv förändring. Som kund hos KBT Göteborg får du professionell och evidensbaserad behandling i syfte att förändra. På KBT -gruppen är vi är experter på kognitiv beteende terapi ( KBT ). Vi erbjuder tider snabbt och har hög tillgänglighet med en egen mysig mottagning i centrala Göteborg.


Våra legitimerade psykologer har i mer än tio år gett experthjälp vid bl. Med en stor mängd påbyggnadskurser och erfarenheter kring psykiatriskt arbete, neuropsykologisk bedömning, personlighetsbedömning, adoptionsutredningar och i synnerhet KBT (kognitiv beteendeterapi). Talar mycket bra engelska. Mellan sessionerna utför klienten målspecifika hemuppgifter med syfte att utforska nya perspektiv och öva in nya önskvärda beteenden. Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression.


Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art. Terapiinriktning är KBT , kognitiva beteende-terapier. I KBT utgår behandlaren från psykologiska principer som har sin grund i evidensbaserad praktik.


I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia.

Metoden är även användbar vid andra typer av konflikter där parter inte kan komma överens. Vi erbjuder psykoterapiformerna Kognitiv Beteendeterapi ( KBT ) och Psykodynamisk terapi (PDT). På de respektive sidorna hittar du mer information om de olika behandlingsformerna och kan göra en intresseanmälan. Psykoterapisamtalen sker som regel individuellt. Med KBT - terapi kan du hitta verktyg som minskar stressen i din vardag och ger dig mer kontroll över ditt eget liv.


Göteborgs KBT -praktik är en privat psykologmottagning i centrala Göteborg –belägen ett stenkast från Brunnsparken. Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning- KBT , handledning och utbildning. KBT Terapi Göteborg kan även innebära andra behandlingsmetoder såsom mindfulness. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


Om Österling KBT -center i Göteborg som drivs av Noomi Österling, utbildad beteendevetare och fil. All psykoterapi på mottagningen bygger på beforskade diagnosspecifika eller transdiagnostiska terapiprogram tillhörande KBT -familjen. KBT -behandlare eller KBT -terapeut-.


Hemuppgifter är centrala för en lyckad behandling och uppgifterna kan ibland upplevas som utmanande. Soul Health KBT i Göteborg erbjuder bland annat behandlingsmetoder i KBT , som är en effektiv behandling vid olika bekymmer med t. Det finns möjlighet att betala via faktura som mejlas ut (E-faktura om det gäller företag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg