tisdag 5 mars 2019

Tröstande citat

Ordspråk om Tröst och citat om Tröst - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Ett liv utan sorg är som en målning utan skuggor. Stars are openings in Heaven. Crying doesn’t indicate that you are weak. Ordspråk om Sorg och citat om Sorg - Sveriges största samling ordspråk och citat !

Ett citat om att hantera och besegra sina rädslor. I bildspelet hittar du citat från Malala till Madonna som kommer bli ditt nya motto i livet. Citat om att inget är omöjligt. Kika in och bli peppa inspirerad och bara så glad. Ord till tröst, hopp eller försök till uppmuntran åt den sörjande, saknande och kvarvarande.


Vissa dagar känns piss ibland rent ut sagt. Man mår inge vidare, orkar ingenting, känner sig osäker och trivs inte så bra med sig själv. Ibland ser vi citat vi gillar.

De får oss att reagera. Vi känner oss ofta positiva eller stärkta av orden som oftast inte är så många men ändå så rätt! Här kan vi skriva upp de vi gillar! Du ligger i mig och gror.


Karin Boye- Kunde jag följa med dig. Du är det barn som väntas. Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh. När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


När du tröstar en vän – undvik att dra paralleller till dig själv. Det kan uppfattas som om du inte lyssnar. Viktigast är att du finns där. Därför kan det kännas extra skönt att få bli peppad av kvinnor som står upp för andra kvinnor och som kämpar för att alla kvinnor ska ha samma rättigheter som män världen över. Idag har jag inhandlat en bok med korta citat som jag nu skall skriva några rader i och skicka till henne.


Då min väninna är en bokslukare av värsta slag - läser lätt en bok per dag - vet jag att orden har en stor betydelse. Oavsett besitter Stig Dagerman på mycket visdom som är värd att tas del av.

Jorden kan du inte göra om. Populära begravningsdikter till ceremonin. Dikter till begravning om sorg och död. Vi hjälper dig hitta personliga minnesord vid begravning. Låter dig reflektera över din tillvaro och kanske finna inre frid.


När andra Jehovas vittnen sa att de hade sett tv-inslaget där vi lugnt och sansat berättade om vårt hopp, sa vi att det lugnet måste ha berott på de många böner som andra bad för oss. Jag är säker på att Jehova stöttade oss genom alla vänner som skickade tröstande tankar till oss. Andras ord och texter var något som gav både tröst och styrka åt gruppmedlemmarna under svåra stunder.


Aktiviteter som lyfter ”Promenader och jogging har hjälpt mig väldigt mycket genom jobbiga perioder. När någon drabbas av en svår sjukdom är det lätt som anhörig att tappa talförmågan och inte riktigt veta vad man ska säga för att göra det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg