fredag 15 mars 2019

Tak gti

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Skulle jag göra om detta idag hade jag nog köpt en dunk per sida eller kanske t. Update: Läs gärna även mitt andra inlägg där ni ser hur taket och takpannorna ser ut två år efter tak GTI medlet sprutades på. Tak GTi CurEra Nelson. Gör rent taket från alger, lavar och annan påväxt.


Enkel att använda, kopplas direkt till vattenslangen.

Ditt tak hålls sedan fritt från ny påväxt under lång tid. För bästa resultat rekommenderas att tjockare partier av påväxt skrapas bort samt att löst material sköjs bort med vatten före behandling. Rengöringsmedlet har bäst effekt på fuktiga tak. Användning Anslut vattenslangen till injektorn och sätt på fullt vattentryck.


Du behöver inte använda högtrycksvatten som annars kan skada takpannorna. Genom effektiv och grundlig rengöring av ditt tak , minskar du risken för ny påväxt under en mycket lång tid. Teleskopskaft av aluminium.


Används till takskrapa för ökad räckvidd. Tillsammans erbjuder de en effektiv och lättarbetad gör det själv-metod som ger ett snyggt tak och rena hängrännor. Ett takrengöringsmedel som tar bort alger, lavar och annan påväxt så pass effektivt att återetablering tar flera år, vilket innebär ett prydligt tak under lång tid. Medlet verkar skonsamt mot alla takmaterial, etsar inte glasrutor och orsakar inte missfärgning. Man skulle kunna beskriva det som ett starkt diskmedel.


Koppla dunken till vattenslangen och spola ut medlet med högt tryck så får du precis rätt koncentration. En förpackning räcker till cirka 1kvadratmeter. När det samlas löv, mossa och barr på taket kan de ge upphov till vattensamlingar och så småningom fukt och läckage. Därför är det viktigt att få bort allt från taket som hindrar regnvatten från att rinna fritt.


Du kan spola rent taket med en vattenslang, använda en lövblås eller sopa bort det som samlats där med en piasavakvast. Du hittar MotAlg liter här.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Kul var det i alla fall. Märkligt, men jag älskar verkligen att jobba med huset. Med mossa GTI och tak GTI så är huvudsyftet att få bort mossa.


De här produkterna används inte på samma sätt vilket egentligen är rätt så logiskt. Man kan ju inte ta sig fram över ett tak såsom man gör på gräsmattan och dessutom så krävs det lite andra egenskaper då man även behöver betänka gräsets hälsa. Tillverkad av polypropenplast.


Sprayflaskan verkar späda cirka 1:100. Jag har själv nyligen köpt bensaltensid och sprutat ut med en begagnad takGTI -flaska, men jag har en känsla av att verkan blir bäst på tak utan tjocka mosslager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg