torsdag 14 mars 2019

Kompisar på nätet skådisar

Kompisar på nätet , del 1. Testa dig själv eller utmana dina kompisar och din familj. Här finns quiz för alla åldrar och med olika teman. Melodifestivalen, Supersagan, Wild kids eller Klassen - bara att välja!


På engelska heter den A GURLD WURL tyska EMMAS CHATROOM. Jag kommer försöka ladda upp en per dag om bara tekniken inte strular.

Alla gick på en internatskola i Singapore men när det var dags att åka hem igen gav Jackies bror Josh en present, ett alldeles eget chattrum. Fördelar med kompisar på nätet Enligt mig är fördelarna med att hitta vänner via internet många. För det första är det lättare än i det vardagliga livet att hitta personer med samma intressen som en själv. Efter många års inaktivitet så tänkte vi administratörerna köra igång med sidan igen.


Vi kommer även köra lite shoutouts åt våra kontakter inom branschen! Complete (success) 1: vilka land bor tjejerna i. Italien,Thailansverge. Att hitta nya vänner på nätet kan vara lätt.


Men för att bibehålla vänskapen kan det krävas lite mer.

Här går vi igenom båda stegen. Vi börjar med hur du skaffar dig nya vänner på nätet. Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hedet är Ally från Australien och Emma från Tyskland. Titta på , streama online tv, serier och filmer gratis. Som besökare på samtycker du till användandet av s. Ok, ta bort denna ruta.


Den tredje, Jackie, bor i Singapore. Jackie ska åka till Kelly för att förl´klara att hon inte kan tålerara att hon behandlar hennes vänner så dåligt , hennes vänner tror att Jackie föråt dem. För att få klart på hur saker ligger till ska Emma och Ally åka till Kelly. Jag gillar tanken på att man skulle kunna resa genom cyberspace. Detta betyder att de kan slå in varandras koder och ta sig till alla tre länderna på nolltid.


Samtidigt så förbjuder Jackies föräldrar att hon ska få hålla på med det hon älskar. Det har gått mer en halva serien men, det är endå kul att titta! Mobbad på nätet av kompisar. Min kompis skrev på chatt att jag skulle adda honom, den anonymna, för han tycker du är gullig,. Välj mellan Ally, Emma, Jackie eller alla tre.


Komentera för att rösta. Hon har också medverkat i ett avsnitt av TV-serien Elefantprinsessan i rollen som Hannah.

Hon spelade mot Marny Kennedy och Sophie Karbjinski m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg