torsdag 7 mars 2019

Island sevärdheter karta

Island sevärdheter karta

Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Erbjudande med Viator. Upplev mer av Reykjavik för mindre. Andra turistattraktioner här ! Gratis bokning, fantastiska priser.


Vi förhandlar så att du slipper. Vilka sevärdheter lockar dig? Svaret på frågorna finns i naturen. Telefonen kan avgöra din geografiska position med hjälp av GPS och latitu longitud. Tryck på GPS ikonen på kartan till vänster.


Aktivera satellitbaserad GPS. Röd markering ska komma upp på kartan. Ikonen för GPS ska komma upp på telefonens display. Ladda om sidan ifall den inte skulle.


Om du utgår från Reykjavik går det turistbussar till de flesta kända naturområden och det anordnas mängder av resor till olika delar av landet med olika teman så som sevärdheter , naturupplevelser eller äventyr. Valsafari, varma källor och gejsrar. Glaciärvandringar, pyrande vulkaner och vattenfall.


Några sevärdheter - förslag till utflykt på Gotlan som visas på en karta med länkar till mer information. Den här dagsturen till några av inspelningsplatserna har snabbt blivit otroligt populär. Boka sevärdheter i Reykjavik på nätet.


Kreta har allt och är en favoritö för många. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Islandshästar och sköna bad. Vi gjorde rund-resan på ca dagar men 8–dagar är optimalt för en bekväm semesterresa.


Använd musen för att flytta kartan. Om man vill köpa ett färdigt paket eller få hjälp med att skräddarsy och planera en rundresa så finns svenska specialistföretag som Iceland Explorer, icelandexplorer. Det gör att det blir allt trängre runt öns stora sevärdheter. En än mer spännande upplevelse om du är intresserad av djur och natur är valsafari, runt ön lever både knölvalar, blåvalar, kaskeloter, delfiner och späckhuggare.


Vi har själva fått chansen att uppleva lugnet. Här är saker du bör. Expeditionskryssning till Nordatlantens gröna öar.


Foto: Live Zakynthos (Flickr) Ett bra sätt att upptäcka Zakynthos är att hyra en bil eller en skoter för en dag. Den innehåller tips om sevärdheter , bad och städer. Utbudet av information är än så länge begränsat, men mer är på gång.


De finaste stränderna, mysigaste. Titta på sidan om Visby och dess sevärdheter. Söder om Visby finns några sandstränder, den mest kända är Tofta strand med 10. Klintehamn - Gotlands näst största samhälle.


Sydväst om ön finns Stora- och Lilla Karlsö med tordmulor och sillgrisslor på klipporna. Resan bjuder på magisk natur med rasande, spektakulära vattenfall, kolsvarta lavastränder, varma källor och flödande grönska. Lär känna Reykjavík, en stad med ett brett utbud av sevärdheter , kultur och bra restauranger.


Island sevärdheter karta

Håll musen över markörerna för att se vilken sevärdhet du tittar på, klicka sedan på markören för att läsa mer om sevärdheten. Bläddra runt på karta och zooma in och ut som du vill, den är väldigt flexibel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg