måndag 25 mars 2019

Kommande mobiler 2017

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. Tidningen och sajten riktar sig till den som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster. Fler och fler tillverkare har börjat göra sina mobiler vattentåliga. Men en tillverkare som inte gjort detta är OnePlus.


Jag hoppas och tror däremot att OnePlus kommer börja göra sina modeller vattentåliga även på pappret i framtiden. ZTE har gjort comeback i Sverige med en av årets allra bästa premium- mobiler , och pc-jätten Asus satsar friskt vidare på ett brett urval av intressanta mobiler. Här har vi spanat in vad tillverkarna släppt under året och valt ut deras just nu allra bästa och mest maxade mobiler.


Så långt modulerna, men vi ska koncentrera oss på telefonen som sådan. Mimix Microsoft Surface och HTC Ukommer också vara starka mobiler , även om de inte kommer upp i Apples eller Samsungs standard. Sony har visserligen tagit beslutet att inte släppa nya mobiler varje halvår utan istället en gång om året.


Vi står på din sida och denna guide är vårt största bevis på det. Här hittar du Sveriges bästa mobil. Nu kommer även Jeep som plug in-hybrid – visas på CES-mässan.


Viktigt att komma ihåg är att mobiltelefoner tappar i värde relativt fort, eftersom det ständigt kommer nya modeller. Vill du ändå gärna ha en värstingmodell utan att lägga ner enorma summor pengar kan du därför snällt vänta ett tag tills nästa värstingmodell kommer ut – den du haft ögonen på kommer minska avsevärt i pris. Mobilen får också utmärkelsen Mrekommenderar. De konstaterar att telefonen har en elegant design med stor skärm, utmärkt ergonomi, en rolig kamerakombination och de uppskattar också att den är vattentät.


Kommande mobiler 2017

Asus avslöjar detaljer om kommande Zenfone 6. Tredje betan av Android Q tillgänglig till mobilmodeller. Priserna får inte heller vara allt för överdrivna, då inte alla har råd med en svindyr mobil som kostar en stor del av månadslönen, därför har vi sett till att samla en stor variation av alternativ för dig att välja mellan. Om du är ute efter just en billig mobil , kan du kolla in vår topplista över billiga mobiler för några idéer. Själva testningen utfördes på helt nya mobiler med de senaste uppdateringarna av systemet.


De var uppkopplade mot samma hemmanätverk och använde sig av samma abonnemang från Telenor. Ice Storm Unlimited och Antutu Bechmark kördes för att testa prestandan och sedan bedömdes de också manuellt i sina standardwebbläsare. Sony’s digitala ljudförbättringar är väldigt bra och detsamma gäller stereohögtalarna. Den dynamiska vibrationsfunktionen, som gör att mobilen vibrerar i takt med bastoner i film, appar och musik är däremot bara intressant i teorin. Läckta bilder visar upp Nokias kommande mobiler.


Kommande mobiler 2017

Nu har vi bilder på både Nokia Plus och Nokia som förväntas dyka upp under Mobile World Congress. En del av tjusningen med ett mobilintresse kan vara att läsa om spekulationer och inofficiella uppgifter om hård- och mjukvara för kommande modeller. I slutändan får vi facit och ser hur pass väl ryktena stämde – rätt ofta visar det sig faktiskt att de uppgifter som släppts av insiders faktiskt var påfallande korrekta.


However, only a few of them manage to draw the worldwide attention. Finns inget att klaga på, han spelar spel, musik, ringer och smsar utan problem. Så nu blir det nog en till mig med! Fem år efter Kidnappningen av Michel Houellebecq återvänder den kontroversielle författaren i ännu en film som dryper av misantropi, flegmatisk levnadsvisdom och frustande skratt.


Kommande mobiler 2017

Många av de sistnämnda kommer givetvis genom Depardieus bacchanaliska närvaro. Lär komma till din mobil under nästa år De senaste åren har det inte varit något megapixelrace på mobilmarknaden av olika anledningar. En är att om en pixel blir liten kan den inte ta in så mycket ljus och vi användare tar hellre bra bilder i mörker än med superhög upplösning.


Nu verkar det dock som att Sony kan ha löst detta. Det ser ut som att Sony kan komma att hålla ett event i februari det kommande året där tillverkaren kan komma att visa upp en direkt uppföljare till Xperia mobilen som tog formatet 21:till nya höjder! Besök den nu för att se hur. I och med en kommande uppdatering ska laddhastigheten förbättras, idag går det ganska långsamt.


En annan välkommen nyhet är snabbladdningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg