måndag 11 mars 2019

Kbt konsulterna uppsala

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! En podcast som vill utmana människors bild av psykiska sjukdomar.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder eller stänga av dem i inställningarna. Vi finns i hjärtat av Uppsala , minuter från Centralstationen.

Vår mottagning är i Gårdshuset, vid Slottskällan på Sjukhusvägen 3. Vi som arbetar på KBT - konsulterna har inriktning kognitiv beteendeterapi ( KBT ) och alla är legitimerade psykologer och legitimerade psykoterapeuter samt kliniska handledare. Verksamhetsbeskrivningen för Forum För Kognitiv Beteendeterapi Angeli Holmstedt AB : Aktiebolagt ska bedriva kognitiv beteende terapi och utbildning inom psykoterapi samt därmed förenlig verksamhet. Karin kommer komplettera vårt team med framförallt sin långa erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Hon har under många år funnits inom primärvår barn- och ungdomspsykiatri samt primärvård med inriktning på barn- och ungdomar.


KBT Konsulterna i Uppsala är en av Aidera Psykiatris samarbetspartner. Kontaktuppgifter till Kbt Konsulterna UPPSALA , adress, telefonnummer, se information om företaget. Jag heter Klara Edlund (tidigare Halvarsson) och är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, klinisk handledare i KBT och docent i psykologi. Behöver Du som arbetar inom vår skola, behandlingshem eller socialtjänst handledning i ditt arbete? Går du utbildning i KBT eller anordnar sådana och behöver utbildningshandledning?


KBT , ACT, Mindfulness eller Motiverande Samtal? Här erbjuder vi kognitiv beteendeterapi ( KBT ) till vuxna, barn och till par. Vanliga problem som vi arbetar med är depression, utmattning, stress, ångest, sömn.


Klara Edlund Kbt - Konsult AB är ett mindre aktiebolag med anställda. De erbjuder evidensbaserad psykologisk behandling och psykoterapi med kognitiv beteendeterapi ( KBT ), neuropsykiatriska utredningar och psykiatrisk bedömning, handledning och utbildning samt organisationsutveckling och chefshandledning. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män. KBT -Psykologerna samlar in och använder de uppgifter som du lämnar för att vi ska kunna möjliggöra en säker vård.

Dessa ingår som en del av det systematiska patientsäkerhetsarbete som pågår, löpande journalskrivning i vårt journalsystem och som en informationskälla för dig som patient. Letar du efter en legitimerad psykolog eller psykoterapeut? Då har du kommit rätt! Teraply är en förmedlingsplattform där vi listar privatpraktiserande.


Du kan antingen söka och bekosta din behandling privat eller komma till oss via Uppsala läns landstings avtal om psykoterapi – om du har fått remiss från psykiatrisk mottagning. Mattias Jonasson Psykologi AB, Bålsta. Norra länsdelen och Gävle.


EMES Psykoterapi HB, Tierp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg