onsdag 27 mars 2019

Universal telecom uppsägning

Tveka inte att kontakta oss! Boka Best Western Universal Inn och spara upp till med Agoda! Universals bredbands- tjänster är både stabila och prisvärda. Om du trots allt vill göra en uppsägning. Kontakta oss universal telecom uppsägningstid.


Universal telecom uppsägning

De har ju inte det bästa ryktet kanske, men de är trevliga i chatten så här innan beställning i alla fall. Gör jag bort mig om jag tar Universal ? Jag kan ju byta när jag vill om det skulle visa sig vara skit. Till min stora förvåning, fick sedan en mejl från Universal där de frågar om det finns någon speciell anledning varför jag har sagt upp mitt abonnemang! I arbetet mot bättre service skulle jag gärna vilja ta en närmare titt på hur ditt ärende har hanterats och var vi brustit i våra rutiner, men behöver då lite mer info för att kunna hitta din kundbild hos oss.


Universal Telecom har numera stor kundbas och många tror att man har ett lågt minutpris till utlandet. Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor. Våra ledord är effektivitet, professionalitet och högklassig service. Jag skrev en mejl, där jag sa upp abonnemanget och krävde dessutom en bekräftelse på uppsägningen.


Universal telecom uppsägning

Jag berättade väldigt kort varför jag sa upp mitt abonnemang. Efter tre månader slocknar internet, telefon och television hemma, jag ringer upp Telecom , får prata med en störig åring som sitter med en fläkt i bakrunden så man inte hör vad han säger. Innan du kontaktar oss angående ett problem bör du ha varit i kontakt med din operatör.


Dels för att operatören ska ha haft en möjlighet att lösa ditt problem. Det är ett skumt företag (heter egentligen Timepice) med säte på Madeira med riktigt usel kundservice. Har både ringt och skrivit och klagat massor av gånger, men uppenbarligen skiter.


Stor varning för bluffmakarna på. Annars kan det bli svårt för dig att visa att du sagt upp avtalet om det uppstår en tvist om detta. Den senaste gången de krånglade till det med bindningstider, uppsägning och fakturor var under sista veckan i februari i år. Bahnhof tog och tar fortfarande 359kr mot universals 379kr. Tog åter kontakt med universal telecom.


De kunde inte leverera dit jag flyttade och jag sa upp det, vilket också gick smidigt. Den är klart bättre än många större operatörers kundtjänster. Till mobiloperatören kan du ringa, mejla och skicka e-post.


Universal telecom uppsägning

Härmed bekräftas din uppsägning av abonnemanget på Bredband. Uppsägningen gäller fr. Sedan att det tar dagar för dem att svara är ju också skrämmande. Samma sak förklarades också för mig på telefon. Jag sa ingenting, bara skrattade lite för mig själv.


Telekområdgivarna ger opartisk och kostnadsfri hjälp till konsumenter om abonnemang för tv, telefoni och bredband. Som konsument kan du dels vända dig till oss. Kom ihåg mina inställningar för den här datorn.


Mobilversion Pacific. German English Spanish French Italian Japanese Dutch Portuguese (European) Portuguese.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg