tisdag 19 mars 2019

Lefkas apollo

Geniet van de zon op Lefkas. Boek nu en profiteer van de Sunweb Vroegboekvoordelen. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! In de wintermaanden naar de zon. Last Minute op vakantie.


Compleet verzorgd naar Lefkas. Bekijk het ruime aanbod op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Lågpriser på hotell i Apollon. Boka nu betala senare, gratis avbokning.


Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och hem. Res till grekiska Lefkas och njut av azurblått vatten, härliga stränder och god mat på hamnrestaurangerna. Boka en resa till Lefkas i Grekland på Apollo. Apollo har flera fina hotell och boenden för dig som vill resa till Lefkas.


Hitta och boka ditt hotell på Apollo. På det lilla hotellet Seaview bor du i moderna, ljusa rum direkt vid stranden i Nidri på Lefkas. Familjen Gazi, som äger och driver hotellet, välkomnar dig hit med öppna armar. Den lokala känslan, personliga servicen och det härliga läget gör Seaview till ett av våra Apollo Mondo Local-hotell. Velg blant strandhotell, familiehotell og hotell for voksne.


Velkommen til Lefkas Øen Lefkas , eller Lefkada , som den hedder på græsk, ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Navnet, Lefkas , stammer fra de hvide (lefkos, på græsk) klipper, der fra øens sydspids falder stejlt ned mod havet. Her er det lige så normalt at slappe af på en afsidesliggende strand som at tage rundt mellem antikke områder og gamle borge. Med Apollo kan du vælge mellem flere forskellige byer, der alle byder på noget ganske særligt. Lefkas är bara 1kilometer i omkrets, och det är inga problem att se hela ön på en dag.


Lefkas apollo

Tänk på att det är siesta i Lefkada kl. Kör kustvägen runt Lefkas , och besök gärna Porto Katsiki först, då det under högsäsong är mycket människor här på förmiddagen. Här får du tips på var man ska bo och göra på Lefkas. De bästa stränderna och godaste tavernorna. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt grader.


Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt grader och knappt ett moln på himlen. Jämför och boka charter till Lefkas , Grekland med Apollo. Lefkas har ett av Greklands mest dramatiska landskap och består nästan enbart av berg och skog. Men här finns även perfekta stränder för dig som vill sola och bada. Den grönskande ön Lefkas ligger precis utanför Greklands västra kust.


Lefkas apollo

Sevärdheter i Lefkada : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Lefkada , Grekland på TripAdvisor. Gågatan i Lefkas stad är trevlig med många restauranger och kaféer där du kan slå dig ner och njuta av ett glas Vertzamo, det lokala vinet. Lefkas har många natursköna stränder, de flesta och bästa finns på västkusten.


Längs östkusten är stränderna mindre, rätt smala och de flesta av klappersten. De mest populära badorterna på Lefkas ligger på östkusten. Här finns bland annat Kallithea, Nidri, Nikiana och Perigiali. En av världens första böcker, Odysséen, handlar om hjälten Odysseus mångåriga irrfärder efter segern i Troja. Många menar att det kungarike han återvänder till en gång i tiden låg här på Lefkas.


Lefkas apollo

Innan jag åkte till Lefkas första gången läste jag om ön i några engelska guideböcker, i en av dem stod det så här om Nidri: man antingen älskar eller hatar Nidri, det är som ett Brighton i miniatyr, fast med bättre väder. De absolut finaste stränderna ligger på västkusten och nås för det mesta med hyrbil eller med badbåt (från bl a Nidri). På östkusten är stränderna mindre och inte lika vackra som de på västkusten.


På Lefkas finns det gott om stränder för alla smaker. Lefkas , kreikankieliseltä nimeltään Lefkada , on Korfun eteläpuolella sijaitseva saari, joka kuuluu Kreikan länsirannikolla sijaitsevaan Joonianmeren saariryhmään. Tämän kauneudestaan tunnetun saaren pohjoiskärki on lähellä mannerta, jonne johtaa silta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg