tisdag 12 mars 2019

Stöd och matchning leverantörer

Titta exempelvis först och främst på leverantörernas ratingbetyg men även på deras metodik, språk, branschkunskaper eller annan specialisering när du gör ditt val. Du kan även söka efter vilka leverantörer vi har på din ort. Det gör du enklast här på webbplatsen.


Stöd och matchning leverantörer

Du väljer själv vilken handledare du vill ha. Du kan söka efter leverantörer på din ort och titta exempelvis på deras metodik, språk eller branschkunskaper. Det var för ett halvår sedan. Han har fortfarande inget jobb, men fick i alla fall lära sig att skriva cv och personligt brev.


Statistiken kan visualiseras och filtreras efter olika variabler, så som exempelvis leverantör och län. Fakta om stöd och matchning. Få stöd i kontakter med arbetsgivare.


Vi utgår från ditt behov och ger dig stöd utifrån det. Vi har en nära kontakt med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden. När du har fått klartecken väljer du själv vilken leverantör du. Vi är här för dig som snabbt vill hitta jobb eller utbildning.


Det är viktigt att ditt val av leverantör känns rätt. Du har viljan, vi har nycklarna! Vår erfarenhet är att alla behöver olika hjälp och olika verktyg för att hitta rätt. Iris duktiga coacher och våra kontakter med arbetsgivare gör det enkelt att lyckas.


Stöd och matchning leverantörer

Vi får ut flest deltagare i jobb eller utbildning! Vi på ABF Jobb vill ge dig möjligheten att arbeta med det som förenar din personlighet, din kompetens, dina värderingar, intressen, erfarenheter och din idé om framtiden. Det är en tjänst för dig som behöver ett individuellt stöd i att hitta ett jobb som passar dig.


Du får en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen. Alla kan vi behöva lite hjälp någon gång. Arbetsförmedlingens leverantörer med fem eller fler leveransorter. Stöd och matchning är en tjänst för dig som behöver ett intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet.


Du får hjälp av någon av våra leverantörer i Sverige och intensivt stöd från första dagen. En handledare kommer till exempel att hjälpa dig med att skriva cv, personligt brev, träna på arbetsintervjuer och företagskontakter. När du blivit beviljad tjänsten väljer du själv leverantör. Vi arbetar på båda sidor av arbetsmarknaden och vill stötta arbetssökande att hitta ett stimulerande arbete samtidigt som vi hjälper arbetsgivare hitta kompetent personal.


Våra handledare på stöd och matchning. Vi ger dig den bästa stöd och matchning som du behöver. Om du har det får du själv välja vilken leverantör du vill gå till. Du får stöd att skapa ett eget kontaktnät, men också tillgång till vårt stora nätverk både inom och utanför Humanakoncernens ramar. Vi finns med dig genom hela processen, fram till ditt mål.


Stöd och matchning leverantörer

RÄTT MATCH PÅ RÄTT PLATS! Det kan innebära stöd med allt från hur man skriver ett personligt brev och utformar sitt CV, till intervjuteknik och tips på passande jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg