fredag 29 mars 2019

Restaurang sickla köpkvarter

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Fler än restauranger.


Se betyg, recensioner och bilder.

Här är det alltid nära till en rykande kopp kaffe eller en smakrik lunch med kollegorna. Ta en läspaus i shoppingen. Behöver du komma ner i varv? Vi vill välkomna er oavsett om ert möte är över en god kopp kaffe, en vällagad lunch eller om ni bara vill slappna av i våra avkopplande lokaler. Restaurang Minh Hos oss hit hittar du vällagad och fräsch mat med inspiration från det vietnamesiska och kinesiska köket.


Självklart har vi fullständiga rättigheter så att du kan njuta av ett glas vin till din måltid. Välkommen till Thai Korat Restaurang i Nacka. Här kan du handlar fisk, skaldjur och dess härliga tillbehör över disk betjänad av vår kunniga personal.


Sitt ner i vår restaurang eller köp med dig maten eller en fin och god present till någon du tycker om!

I restaurangen kan vi ta emot sällskap på upp till 1personer. Vi har dessutom en uteservering med drygt platser. Vid större event har vi även möjlighet att visa evenemang på våra 80″ TV-apparater. Sickla Köpkvarter - Nacka. Nytorget Urban Deli blev snabbt känt för sin avskalade mix av saluhall och restaurang i Sofo.


Vår affärsidé är att servera traditionell thailändsk mat, såväl i restaurangen som för avhämtning. På Texas Longhorn vill vi ge våra gäster en bra upplevelse med god. Eller besök oss för en god middag med havet som fokus. Vi lagar maten färsk åt er i restaurangen och du kan välja på både klassisk husman och fisk, för att kanske avsluta med en härlig ostbricka eller någon av våra populära desserter.


En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger , kultur, lärande och internationella företag. Området har en lång historia som avspeglas i den omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna. THAI KORAT RESTAURANG. Vedugnsbakade pizzor och Pastarätter.


Med mängder av affärer och butiker samt ett stort utbud av restaurangalternativ och kultur har man här skapat en populär mötesplats strax utanför tullarna. Vi har nyss bytt lokal till UNNIs gamla lokal vid ingången mittemot McDonalds. Vi brinner för god mat lagad av de bästa råvarorna. Hos oss kan du äta på plats i en härlig miljö, ta med färdiglagad mat hem eller köp råvarorna över disk och passa på att få lite tips och inspiration av vår duktiga personal.


Sport och friluftsbutik på nätet.

Vi serverar pizza, a la carté samt lunch. Varmt välkommen på en titt i köttdisken eller ät dig mätt i vår restaurang. Ni kan också avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink i baren. Hög klass, massor med räkor i räksalladen och god smak. Priset är lite högre än normalt.


Som kock ville jag tillaga och servera maten så som den görs hemma i Libanon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg