torsdag 14 mars 2019

Hundvakt södermalm

Hundvakt södermalm

Få ut det mesta av din sightseeing! Vi har utbildad och hundälskande personal och är godkända av Länstyrelsen. Vi tror på sammarbete, trygghet och motion! Många lediga tider hos hundfrisörerna. Dogga Dagis är ett personligt och fräscht hunddagis på Södermalm med plats för cirka hundar.


In och boka tid för att få vinterfin hund. Hos oss ska hundarna trivas och kunna koppla av. Därför har vi valt att ha hundarna i små grupper om cirka fyra till sex individer då de ska sova och ta det lugnt i sina boxar.


Välj de bästa med hjälp av omdömen från andra hundägare, deras beskrivning och bilder samt svarstid på förfrågningar. Sen behöver du bara koppla av och veta att din hund blir ordentligt omhändertagen an en erfaren hundvakt som älskar hundar. Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här. Hundvakt Hundvakt sökes?


Hundvakt södermalm

Du beskriver vilken typ av hundvaktshjälp du behöver, när du behöver hjälp och vad du kan tänka dig att betala hundvakten. Follow us on facebook. Vi slipar nu upp oss med dogwalkers i områden som Södermalm , Vasastan och Birkastan.


Vi har ännu inte kommit igång med vår DogWalking verksamhet men det vi kan säga i dagsläget är att vi kommer att erbjuda är minuters promenad under dagti din hund kommer gå i en grupp med två-tre andra individer och rastningen anpassas och matchas utifrån individernas behov. Södermalm ligger nära till storstadspulsen och shopping men är ändå ett lugnt och fint område med parker och vatten på gångavstånd. Jag är hundvakt på dagarna och har hunden i hemmet. VASASTAN, öSTERMALM, KUNGSHOLMEN, och SÖDERMALM. Hemmets trygga vrå är platsen där vi varje dag hämtar upp och tar ut er hund vid samma tid.


Vi har en maxgräns på hundar per hundrastare på samma gång. Jag har även dog walking-verksamhet på södermalm , tre dagar i veckan. Till nyår åker jag till landet för att undvika alla fyrverkerier.


Om du har en skotträdd hund är den välkommen att få följa med. Jag bor på Södermalm och har själv två tikar som din vovve behöver komma överens med i så fall. Välkommen att höra av dig. Vi rastar hundar främst mellan kl. Vi på Regal Vård och omsorg finns för Dig kan hjälpa Dig med en mängd olika tjänster.


Vi finns för att underlätta Din vardag. Vi hjälper Dig att rasta hunden eller går gärna med Dig på hundpromenad om Du önskar det. Vår hemtjänst på Södermalm är skräddarsydd och personanpassad efter Dina behov och önskemål. Elektronisk hundvakt håller koll Efter babymonitorer kommer ett högteknologiskt halsband för hundägare som vill följa sitt husdjur på avstånd. Assistera ledarna vid sportscamp och hjälper till vid olika sportaktiviteter.


Målningsarbeten, oljningsarbeten, lättare hantverksjobb utomhus. Söderandanvärdar i Gamla stan. Du utför bland andra uppgifter enklare renhållning av gator, trottoarer, torg och grönytor.


Stockholm sportscamp finns på Södermalm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg