onsdag 27 februari 2019

Ishallen borås öppettider

Vaktmästarna i ishallen har ingenting med uthyrningen att göra. Priser- betalning via swish Skridskor kronor Hjälm kronor. Journummer när växeln är stängd.


Besök oss Stadshuset: Kungsgatan 55. Kontaktinformation till våra verksamheter.

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Ishallen är ett populärt besöksmål för. Du hittar ishallen i Ulricehamn på Lassalyckans idrotts-och frilufts.


Fridhemshallen ligger i Uddevallas norra del. I ishallen bedrivs aktiviteter som ishockey, konståkning och skridskoåkning. Skolverksamhet pågår i hallen under dagtid.


På kvällar och ofta på helger är den bokad av föreningar.

Här kan du se vad det finns för ishallar i Helsingborg och när de har öppet. Det finns ishallar för att åka skridskor, spela curling eller ishockey. Fri entré i nya ishallen , när det inte är lov. Betalning med swish eller kontanter.


Hyr utrustning eller slipa dina skridskor. I ishallen kan du hyra skridskor, låna hjälm eller lämna in dina egna skridskor för slipning. Välkommen till Kristianstads kommuns ishall.


Här hittar du öppettider för allmänhetens åkning, priser och hur du hittar hit. Samiska Marknadsvantar - mönster, teknik och tradition. Hemslöjden i Skåne, Landskrona gamla station.


Vi har öppet för allmänhetens åkning från V. Allmänhetens åkning innebär att vem som helst kan komma till ishallen för att åka skridskor. Vissa tider är det tillåtet att ha puck och klubba och vissa tider är det inte tillåtet. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Se vad som är på gång.


Butiker, restauranger, mm.

Dessutom inhyser ishallen en curlinghall. På klostergården i Lund vid arenan finns ishallen som har en stor rink och en liten. Du kan även ha ditt barnkalas här.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. På Knalleland hittar du nästan 1butiker, restauranger och caféer. Här shoppar du allt från det senaste modet till elektronik, verktyg, leksaker, accessoarer och mat.


Allt överskott går till sociala och humanitära insatser för barn som lever i utsatthet. På återvinningscentralerna kan du lämna grovavfall, farligt avfall och förpackningar. Dina besök på återvinningscentralen ingår i den fasta delen av ditt avfallsabonnemang.


Borås shoppingcentrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg