onsdag 20 februari 2019

Hur går man vidare efter första dejten

Efter första dejten – hur gick det egentligen? Ja, hur beter man sig egentligen efteråt? När ska man höra av sig efter första dejten ? Bjuder man ut igen, till en andra dejt? Men om du är intresserad av att gå på en andra dejt, hur ska du gå vidare med meddelanden och samtal efter första dejten ?

Om du är kille så kan du kolla om tjejen har tagit sig hem och säga att du hade kul på dejten. Säg inget om en andra dejt, lämna bara ett neutralt meddelande. Hur går man vidare efter första dejten ? En första dejt är hyfsat lätt, men hur går man vidare EFTER första dejten ? Alldeles nyss var det helt perfekt: samtal, skratt, kontakt och härligt pirr men nu är förtrollningen bruten och telefonen typ tyst.


Det går väl alltså nästan inte att få en bättre första träff om man är ute efter något mer än att bara ligga Nu måste man ju på något sätt överträffa första träffen dock. Det är nu vi måste accelerera det hela.

Jag är inte så jätteerfaren av andra dejter där man inte har legat än, eller i alla fall kyssts. Sjuksköterskan Rosanna är van vid att ta hand om alla andra, men nu vill hon sätta sig själv i första rummet. Dejten Zacke blir betagen av henne, men håller han måttet? Kärlek sägs vara nyckeln till lycka, men hur hittar man den? Följ några av Sveriges alla singlar som går på blinddejt.


Du borde göra vad du vill, inte vad du tror att du ska göra i någon form av spel. Som i rubriken Hur vanligt är det att man ger varandra en kyss efter första dejten ? Vem brukar ta initiativ till kyssen i så. Ibland vet man klart och tydligt efter en första dejt om man gillar eller ogillar personen i fråga. Men i andra fall kan det ta många möten innan man kan säga om man är intresserad eller inte. Hur säker man känner sig beror ofta på hur mycket man lyckas luska ut om dejten i fråga: Om man fått kläm på dennes personlighet.


Har du varit på en första date? Förhoppningsvis var det spännande, förhoppningsfullt och lite lagom pirrigt. Här gör vi en djupdykning i de tankar och funderingar som dyker upp efter en första date.


Vi ger bland annat tips hur man avgör om daten gick vägen och när det är lämpligt att höra av sig igen. Du har också en tendens att gå händelserna lite i förväg märker jag, du blir bara mer investerad i henne än hon är i dig genom att tänka på hur du ska hålla kontakten efter dejten.

Detta kommer hon känna av vilket minskar attraktionen. Jag skulle dessutom ge helt olika tips till dig beroende på hur dejten går. Det hjälper inte dig att gå vidare – snarare tvärtom! Se till att distansera dig från personen så gott det går. Din hjärna behöver en paus för att kunna gå vidare.


Kom ihåg: Du är inte den första som går igenom det här. Att veta att man inte är ensam i sin sorg hjälper en ofta att känna hoppfullhet. Hur tänker hon innan, under akten, och efter ut sina kroppar redan vid första dejten , men är du rätt man så rider ska se på första dejten.


Den eviga frågan – kan man ha sex med någon på första dejten ? Det finns hur många oskrivnaregler som helst på dejtingmarkndenoch att förstå sig på vad manska och inte ska göra på första dejtenkan vara svårt. Tacos, kräftklor som flyger över hela restaurangen när du ska försöka knäcka dem eller sås som droppar ned för hakan är sådana grejer man kanske ska undvika när man går på en första dejt. Eller så struntar ni bara i det och beställer vad ni är sugna på.


Lite guacamole i ögonbrynen har väl ingen dött av? Moore hjälper dig att förstå lite mer vad som händer i huvudet på en kvinna. Följden blir en kris man måste försöka ta sig igenom.


Sömnlösa nätter då ångesten river i bröstet och tårarna bränner under ögonlocken kan vändningen kännas långt bort. Och faktum är att vi behöver tid för att gå vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg