tisdag 19 februari 2019

Roliga saker att göra i new york

Femstjärniga aktiviteter i New York City! Boka rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Broadway online på Viator idag. Vi förhandlar så att du slipper.

Men det finns vissa saker och platser i NYC som helt enkelt inte är värda besväret. Allt om Resor tipsar om tio saker du med gott samvete kan skippa, och vad du ska göra i stället. Här listar vi saker som faktiskt är helt gratis att göra i New York. Med ett Metro Card kommer du billigt undan med tunnelbanan som är öppen dygnet runt. Tycker man om att gå på loppmarknader hemma i Sverige ska man inte missa chansen att även göra det när man besöker New York.


Att gå på loppmarknad utomlands är vanligtvis en väldigt exotisk upplevelse då det ibland dyker upp saker till försäljning som kan skilja sig rätt så ordentligt från det man är van vid att hitta på. Roliga saker att göra inomhus i New York New York City är ofta kallad staden som aldrig sover. Den består av fem Burroughs: Bronx, Brooklyn, Queens, Manhattan och Staten Island.

Det finns många roliga saker att göra i staden New York. I New York finns det alltid saker att göra och njuta av. Oavsett om du är här i tre dygn eller i tre veckor. Här är de saker Reseguidens redaktör Paulina väljer att göra när hon blixtbesöker sin favoritstad. Medan New York City erbjuder.


Tio saker du måste se i New York I denna stora, brokiga stad finns något för alla, oavsett om du längtar efter att finkamma bokaffärerna i East Willage, smutta på en Martini i Meatpacking Distract eller se platserna du lärt känna genom Woody Allens filmer och tv-serien Sex and the City (där New York i princip var en av huvudpersonerna). Bryggeriet i nordvästra Brooklyn har slagit igenom stort i Sverige. Så stort att vi faktiskt seglat upp som den näst största marknaden för ölen – efter just New York. Ta en rundtur i den gamla industrilokalen och smaka nya ölsorter, men kom i tid om du inte bokat plats i förväg, kön utanför ringlar ofta lång.


Letar du efter saker att göra i New York ? Besök toppattraktioner som Empire State Building eller Top of the Rock och hitta inspiration för din resa. Vissa människor som har levt hela sitt liv i New York utan att ha lämnat staden. Du kommer aldrig att få slut på saker att göra i New York. Om du planerar att se alla de stora sevärdheterna under en resa krävs hög ambition.


New York ger turister och lokalbefolkningen med en mängd roliga festivaler och evenemang i höst. Folk kan springa maraton , gå gatan mässor och smaka olika typer av öl.

Andra saker att göra i New York Gå på musikal. Några av de mest kända är Lejonkungen, Phantom of the opera, Les Miserables bara för att nämna några. Men tänk på att köpa biljetter i god tid om det är en särskild show som du vill se. Parker och rekreation: roliga saker att göra i New York Citys gröna utrymmen När svetten drar ner i nacken och sirenerna och betongkanerna blir alltför mycket, erbjuder New Yorks parker öppet skid och platt, grön - ahhh, bara ge mig lite - rymden. Här kan man sitta på en bänk och njuta av en fantastisk utsikt över hela staden, av dess höga skyskrapor och vackra miljö.


Inte nog med att du får en vacker utsikt, här finns även många roliga saker att göra. Par, om ut på en första dejt eller fira ett jubileum, kommer att finna ett antal romantiska saker att göra i New York , men det är när solen går ner att gnistor och den magiska staden blir levande. Harlem i New York är en av Manhattans mest spännande stadsdelar.


Från att ha varit ett av stadens ruffigaste grannskap har det på bara några år blivit ett av stadens hippaste, och det kan vi i stor utsträckning tacka Marcus Samuelsson för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg