fredag 22 februari 2019

Hundrastning örebro

Jag driver rastningen tillsammans med hundrastarna Niklas, Mia och Ing-Marie. Vi rastar hundar som bor i Örebro från Mosås i söder och Lillån i norr. Behöver du hjälp med hundrastning ? Vid önskemål kan jag även aktivera hunden t. Välkommen till Hundglädje Örebro.


Hundrastning , Västra Via 512. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Hitta en hundrastare i Örebro på Care. Du kan söka hundrastning nära dig eller skapa en hundrastare sökes-annons. Vi hämtar upp alla hundar som ska med den dagen och åker sedan till ett rastningsvänligt område där hundarna rastas i grupper. Ett underbart dagis, med underbara hundar.


Vi strävar efter att hundarna ska få ett så bra dagis som möjligt, med stabil och lugn miljö. Rasta Hunden erbjuder hundrastning till hundägare! Det är vi ensamma om i Sverige.


Jag heter Louise, är år och pluggar systemvetenskap på Örebro universitet. Jag älskar djur, framförallt hundar och katter och är uppvuxen kring katter och hundar. Jag älskar promenader och din hund är säker i mina händer, stor som liten. Våra hundvakter erbjuder tjänster så som dygnspassning, dagspassning samt hundrastning.


Ett dagis där vi umgås, gosar och är aktiva med hundarna, ett dagis som bryr sig. Känner du att du lämnar din hund ensam för mycket? Stressar du hem på luncherna för att gå ut med din hund? Då är hundforum det perfekta alternativet!


Hundrastning örebro

Nu har vi slutat med Drop-In-k. Ett centralt beläget hunddagis på norr i Örebro ! I vår mysiga lokal har vi ett väldigt familjärt dagis inrett med soffor och fåtöljer så att hundarna ska känna sig som hemma. Ibland behöver man den extra hjälpande hand – kanske dem som brukar hjälpa till med promenaderna är förhindrad. Orsaken kan vara många.


Tjänsten innebär att jag kommer och plockar upp din hund kring lunchti vi åker till skog och natur för en timmes promenad och lek, sedan bär det iväg hem igen dit hunden känner sig trygg. Vi är det lantliga hundpensionatet där hundarna får spendera mycket tid utomhus. Här kan jag hjälpa till.


Hundrastning örebro

Betina heter jag som driver Hundlyftet. Jag är utbildad som professionell hundtränare och hundpsykolog genom Hundsteg. Finns även plats i Örebro (Varberga) för en småhund som inte fäller. Tänk på att vi inte alltid kan svara i telefonen, då vi lägger fokus på våra gäster.


Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här. I natursköna Tysslinge drygt mil utanför Örebro får vi din hund att må bra och njuta av livet.


Hundrastning örebro

Vårens kursutbud är nu utlagt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg