torsdag 28 februari 2019

Storytel lyssna samtidigt

Storytel lyssna samtidigt

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! Hela familjen kan lyssna och läsa samtidigt – oavsett var du är.


Du kan inte lyssna från flera enheter samtidigt utan endast en åt gången. För en fast månadskostnad kan du lyssna på de populäraste nyheterna när du vill, var du vill. Spelarna gör vad de ska och du kan i lugn och ro lyssna på dina böcker, och får efterhand inspirerande lästips genom personliga riktlinjer eller kategorier.


Storytel för hela din familj – flera användare. Båda apparna går att testa gratis i dagar. BookBeats familjeabonnemang gör att du kan lyssna flera användare på olika enheter samtidigt. Du kan även spara titlar i Min bokhylla, vilket är ett trevligt inslag.


Du laddar ner dem i appen genom att klicka på knappen offline på bokens detaljsida eller i spelaren. Man kan bara ladda ner bok i taget, så om du startar flera nerladdningar blir de inte klara samtidigt. Sökfunktionerna är lika bra överlag, utbudet också. Om du letar efter en app där hela familjen kan lyssna samtidigt över flera enheter ska du välja Nextory Familj.


Om du bara ska ha ett abonnemang för dig själv rekommenderar vi att du provar Nextory Silver först. Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt , välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Hej, Har haft storytel på min Ipad sedan jul och varit jättenöjd.


Tänkte att det ibland är bra att kunna lyssna på telefonen. Men nu då jag ska logga in på Ipaden så går det ej följande kommer upp då jag skriver in meiladress och lösenord. Inlägg om storytel skrivna av.


Finns det nåt bättre än att lyssna på en berättelse? Att få följa med in i helt nya världar samtidigt som man kan vara. Det innebär att du äntligen kan lyssna högt på ljudböcker hemma, samtidigt som du sysslar med annat. Fantastiskt att kunna läsa böcker samtidigt som man gör annat. Uppläsarna håller hög kvalité för det mesta.


Storytel lyssna samtidigt

Väldigt negativt att man inte kan lyssna på datorn om man inte har Windows 10. Totalt kan alltså personer dela på ett Bookbeat konto samtidigt och när det är mer än användare kallar Bookbeat det för ett familjekonto. Prenumeranter får obegränsad streaming av både ljudböcker och e-böcker och kan lyssna offline hur mycket de vill, detta gäller även under den fria testperioden.


Spara en ljudbok offline. Men på vägen till gömstället händer något märkligt som gör att skuggkistan rullar ut ur Angelika Pricks lastbil och hamnar i staden som alltid doftar kex. Samtidigt förbereder sig Nordmannaskolan för halloween och den årliga pumpajakten. Nu gäller det att hitta dräkten innan den hittar sin utvalda person. Dock hade det varit bra att både kunna läsa boken samtidigt som man lyssnar.


Storytel lyssna samtidigt

Av vad jag har förstått så är detta speciellt uppskattat för de som är dyslektiker då det underlättar för att hänga med i boken. Du kan säga upp det när du vill, de har ingen bindningstid. När du skapar ett konto får du lyssna fritt i dagar för att se om tjänsten är något för dig.


Det finns massor av titlar att välja mellan och det finns flera olika sätt att hitta det du söker. Om telefonen ringer pausar boken och startar automatiskt när du avslutar samtalet. Förgyll resan till och från jobbet, städningen eller löprundan med alltifrån bestsellers till prisbelönta deckare, svindlande romaner och mäktiga biografier på svenska och engelska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg