tisdag 12 februari 2019

Kontakta telia

Här hittar du våra kontaktvägar och öppettider. Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är. Här kan du felsöka och felanmäla din fasta telefoni från.


Support för mobiltelefoner och operativsystem. Frågor eller fel gällande abonnemang besvarar vi via telia. Här har du möjlighet att kontakta oss via e-post. Vi svarar normalt inom tre arbetsdagar.


Hittar du inte det du söker i frågor och svar, eller via mejl kan du kontakta vår support (ringer du till supporten skapas ett nytt ärende). Chatt, telefon och e-post. Följ med på en rundtur hemma hos oss. Det här är en VR video och för att du ska kunna kolla in alla delar av huset behöver du en webbläsare som stödjer den tekniken.


Kontakta telia

Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor! För bästa möjliga service och snabbare hjälp är det viktigt att du väljer rätt knappval om vad ditt ärende handlar om. Jag har kontaktat er kundservice med ett klagomål, men jag är fortfarande inte nöjd. Om du fortfarande är missnöjd rekommenderar vi dig att skicka en skriftlig begäran om handläggning till vår klagomålsansvariga.


Klagomålsansvariga kommer då, på ett opartiskt sätt, se över ärendet noggrant och göra en ny. Började om igen och nu var väntetiden beräknad till min. Nu kom jag fram och fick hjälp, trodde jag!


Kundmottagaren skulle bara kontakta kontantkortsavdelningen och efter min kom hon tillbaka och sa att avdelningen var stängd. Bingo för tredje gången! Jag har betalat min faktura från inkasso men mitt abonnemang fungerar ändå inte. När du har betalat din faktura från Intrum tar det några dagar innan betalningen registreras hos oss. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer.


Behöver du komma i kontakt med Comviqs kundservice? Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du har kommit helt rätt. Startpaketet är helt kostnadsfritt och låter dig själv välja mobilnummer för SIM-kortet. Telia är sämre än sämst.


Kontakta telia

Dessutom får du en laddningsbonus värd 1kronor, som fördelas med kronor över de första fyra laddningarna. Om jag önskar en högre hastighet? Vem kan jag kontakta om jag har frågor? Kontakta ditt ortskontor. Liten fuling, men visst kan det vara kul att jäklas ibland.


Om du inte får ett erbjudande efter att du sökt på din adress kan du kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig att se över dina möjligheter. Efter att du gjort en beställning kan du få mer information om bland annat installationen, tjänster och faktura på vår områdessida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg