fredag 8 februari 2019

Hundvakt jobb

Längtar du efter att jobba med hundar? Hitta enklare ett roligt hundvakt jobb. Registrera dig för att arbeta med hundar i ditt område på Care. Drömmer du om att jobba med hundar i Stockholm?


Börja arbeta med hundar genom att registrera dig på Care. Verifierade arbetsgivare.

Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 60. Sverige och utomlands. Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här.


Hundvakt Hundvakt sökes? Välj ”Gör en förfrågan i menyn, och sedan hundvakt som kategori. Du beskriver vilken typ av hundvaktshjälp du behöver, när du behöver hjälp och vad du kan tänka dig att betala hundvakten.


När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV.

Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här. Barnvakt, hundvakt , städning, hantverkare m. På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookiepolicy. Annons ohundvakt sökes på Citiboard.


Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler, heminredning, barnprodukter, elektronik, sportutrustning med mera. Ansvarsförsäkring, veterinärjour och support är inkluderat. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Går det att jobba vitt som hundvakt ? Alltså vara hundvakt åt någons hund medan matte och husse är på sitt jobb etc.


Hur går man tillväga för att skaffa ett sånt jobb ? Har ingen lust att jobba på hunddagis, vill jobba hemifrån och ta hand om max hundar i taget. Hjälpcenter Företag Logga in Anmäl dig. Jag har en årig japanese chin hane (okastrerad) som vissa dagar i veckan behöver sällskap när jag jobbar kontorstider.


Vi bor i Sundbyberg några meter från tunnelbanan men de gånger hundvakt behövs när jag jobbar kan hundvakten gärna bo i närheten av Alviks tunnelbana eller Hässelby gård. Tycker det är lite svårt att sätta en summa på att vara hundvakt.

Jag har en granne vars hund jag passar emellanåt, och har förstås ibland tänkt tanken att hunden förmodligen får betydligt mer uppmärksamhet och egentid ihop med mig, jämfört med att vara på hunddagis, något jag vet är ganska så dyrt idag. Lediga jobb i Rättviks kommun Här nedan hittar du alla våra lediga tjänster som vi har just nu i kommunen. Hittar du ingen tjänst som passar dina önskemål och kompetens kan du fylla i en spontanansökan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg