torsdag 7 februari 2019

Hur gör man killen intresserad

Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Om man hittar ett antal av de här signalerna kan man vara säker på sin sak, säger Henrik Fexeus, expert på kroppsspråk och ordlös kommunikation.


Blicken avslöjar intresset Personen du är intresserad av kommer troligen inte att blinka med ena ögat, men blicken kan trots det berätta mycket om hur personen känner för dig. Hur man håller en kille intresserad.

För att hålla en kille intresserad av dig, behöver du bara komma ihåg några sätt att hålla sitt intresse uppvaknat och hans önskan i dig nådde dig. Här är sexiga sätt att göra just det! Använd dessa tips om hur du håller en kille intresserad av dig, och du ser hur lätt det kan vara att.


Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar varför hör han inte av sig, visade jag mig för intresserad , prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken.


Henrik Fexeus, 3 är tankeläsaren och beteendevetaren som tidigare skrivit en bok om hur man läser andras tankar. Nu är han aktuell med med boken ”När du gör som jag vill” som handlar om hur vi påverkas av andra – och om hur vi kan få igenom vår vilja.

Så se upp för killen som lutar sig mycket mot dig när du pratar. Han gillar dig säkert. Vi vet alla att män inte är så bekanta med att visa känslor som tjejer är och av samma anledning tenderar vi att göra det på ett obekvämt.


Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Om en kille inte är intresserad , eller inte riktigt bryr sig om vem du är så bryr han sig inte heller att titta dig i ögonen. Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk.


Vad ska man göra om man har träffat en kille som man snackat intensivt med under månader som har visat intresse samt man har träffat för första gången och det kändes som det klickade mellan båda och han verkar vilja ses igen men han är väldigt kort i sina sms och är inte alls lika gullig som vanligt. Det var ganska längesen jag gjorde en video där jag gav er mina egna tips om dejting och kärlek. Så jag vet att ni tycker om dem väldigt mycket och att de ofta kan hjälpa er så jag tänkte att jag skulle ta och göra en till sådan video. Om jag ser att ni tycker om denna videon så kommer jag göra fler i framtiden. Jaa, här är en tjej, år och ganska ”sent ute”.


Men det har ju sina orsaker. Vill ha lite olika tips på hur man ser att killen är intresserad av en. Så hur vet man då att en kille är intresserad av dig? Som sagt, kolla in vad killen har för kroppsspråk eftersom det ofta visar tydligt vad han känner.


Mycket av kroppsspråket sker omedvetet, man vet inte om att man gör det, men det man känner avspeglar sig i hur man står, vad man gör , hur man tittar.

Hur som helst, ofta, när en kille är typ att ignorera dig, är det för att han är antingen inte intresserad , eller han är riktigt intresserad , men han vet att när han agerar cool och kall, kommer du att undra hur kommer han är den enda killen runt, att inte märker dig. Få killen Hur ska man få killen man är intresserad av? Du har just tittat ut en kille som du gillar men du vet inte hur du ska gå tillväga för att få honom. Det är ett trick så gammal som eld. Naturligtvis beror det på hur situationen ser ut men det gäller att på något sätt sticka ut från mängden när du pratar med den här killen.


Utseendet är såklart jätteviktigt. Man är intresserad och visar uppmärksamhet till personen. Man ler och försöker skämta lite.


Kom ihåg att du inte ska göra något du inte vill, och heller inte ta intiativ där du inte vet om det finns samtycke. Du kanske också vill läsa saker tjejer gör som visar att hon vill ligga med dig? Här ska vi försöka reda ut vad du kan göra för att öka dina chanser att få henne intresserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg