fredag 22 februari 2019

Therese lindgrens egna produkter

Indy Beauty är ett av få hudvårdsvarumärken som är certifierade av Djurens Rätt och alla produkter är 1 veganska och producerade i Sverige. För Indy Beauty är hälsa och skönhet en insida och utsida i harmoni. De tycker att du ska ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar andra. Det känns jätteroligt att samarbeta med BOOM Watches.


För mig är det viktigt att göra samarbeten med företag som har produkter som jag själv skulle använda eller som har en produkt som jag verkligen tror på. Med BOOM känns det helt rätt och det skall bli så spännande med de nya veganska klockorna. Therese Lindgren – Hudvårdsprodukter Kroppsvård. Snyggt förpackade med goda dofter av vanilj, kokos och aprikos!


Tre stycken läppglans som mjukgör, vårdar och ger glans. Initialt lanserar vi två presentboxar med mina favoritklockor och därefter lanserar vi nya veganska produkter löpande. Klockorna är fina och välgjorda samtidigt som de är prisvärda och klassiska, säger Therése Lindgren. Indy Beauty ägs av -stjärnan Therése Lindgren och erbjuder 1 veganska produkter som är certifierade av Djurens Rätt.


Ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar andra. Ladda upp din egen bild av produkten. I samband med lanseringen av Therése Lindgrens presentboxar gör BOOM Watches en influencer marketing-kampanj med United Screens på Therése Lindgrens sociala medier.


Resultatet stannade vid 1miljoner kronor. De mjukgörande handkrämerna har ett nätt format (ml) vilket gör att de är lätta att alltid ha med sig i väskan. Produkten är tyvärr slut hos leverantören.


Aprikosfärgad tub: handkräm med doft av aprikos. Lotten, som innehåller vinster framtagna av Therése Lindgren själv, kommer säljas online inför sändningen som sker i TVsöndagen den maj. I pauserna kommer Therése även sända live på sin -kanal för mellansnack med sina fans. Jag har saknat prisvärda och bra produkter som dessutom är veganska och cruelty free. Dessutom har jag fått önskemål från mina följare om det här i flera år”, berättar hon.


Därefter lanserade hon en egen serie veganska skönhetsprodukter under namnet Indy beauty. De tillverkas av företaget CCS Healtcare, där hon också gått in som delägare efter tidigare samarbeten. Spam i filmen Emoji Movie.


Om inte så kan ni läsa en recension HÄR. För er som vill prova på hennes produkter eller gillade dom och vill köpa mer så kan jag tipsa er om att apotea. Nu bor paret ihop och stjärnan berättar att hon är en ”hemmatjej”.


Jag är en mjukis, säger Therése Lindgren och tillägger: – Fast jag har alltid velat vara en cool tjej. Hennes andra bolag, som även bär hennes eget namn, har precis lämnat in sin årsredovisning och visar att affärerna går lysande för profilen. Bolaget visar en nettoomsättning på 1miljoner kronor och miljoner i ”övrigt rörelseintäkter”. Therése Lindgrens skönhetsvarumärke Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande sortiment med produkter som är snälla mot din hud. Vi är ett av få hudvårdsvarumärken som är certifierade av Djurens Rätt och alla våra produkter är 1 veganska och producerade i Sverige.


Nu har hon själv berättat om produkterna i en video och från och med idag går det att shoppa sortimentet. Vi på FRIDA har tagit emot ett pressbud med samtliga produkter och har hittills testat följande: 1. Med BOOM Watches kan du enkelt designa din egna unika klocka från olika delar passande för varje tillfälle. Du har inga produkter i din varukorg. Här hittar du de fina produkterna ! Nu har äntligen -stjärnan Therése Lindgren släppt sin egen skönhetsserie Indy Beauty. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Men lagen har kryphål.


Företag som är etablerade och säljer sina produkter på den kinesiska marknaden testas på djur för den kinesiska marknaden, då det i Kina är lag på att alla skönhetsprodukter som säljs MÅSTE djurtestas. En uppdaterad lista på företag som är cruelty free finns att läsa på Veganguiden. Alexandra Nilsson budar på sin egen auktion.


Therese lindgrens egna produkter

Fler influencers som har auktioner för musikhjälpen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg