fredag 8 februari 2019

Stuprör utkastare

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. Utkastare för stuprör Fällbar utkastare som monteras direkt på stupröret och används för att ta vara på regnvattnet, t. Utkastare mm från Wijo är tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Utkastare monteras på stuprör som inte är anslutna till dagvattenledning.


Vattnet kastas istället ut på marken. Missa inte heller RainDrains smidiga tillbehör till ditt vattenavrinningssystem.

Stuprör , böjar, grenrör, utkastare och rörklammer m. Montera utkastare på stuprör. När det regnar är det suveränt att kunna ta tillvara vatten från taket. Här visar jag hur jag monterar utkastare på stuprören för att leda vattnet till tunnor nedanför. Rätt lätt och otroligt tacksamt sedan när det väl börjar regna.


En fällbar utkastare är smidigt. Du kan helt enkelt öppna den när du vill fylla en tunna med vatten som står nedanför och stänga när du tycker tunnan är full. En nackdel är att tunnan måste vara öppen för detta vilket kan vara en fara för barn och smådjur, samt att det kan ramla ner löv och grenar i den som du får städa undan. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Först behöver man förstå hur ett takavvattningssystem fungerar och vilka delar som ingår. Vatten från taket rinner ner i en hängränna som horisontalt leder vattnet till husets hörn där ett stuprör tar över. Där rinner vattnet ner till antingen en dagvattenledning eller en utkastare som kastar ut vattnet bort från fasaden. I vårt stora sortiment finns bland annat stuprör i flera olika färger så att du kan hitta ett som matchar ditt hus.


Du hittar även ett sortiment av hängrännor i varmförzinkad stålplåt. Naturligtvis har vi dessutom alla tillbehör du behöver såsom rännskarvar, rännvinklar, utkastare och renstrattar.

Plannjas sortiment passar alla Tak. Stupröret använder du för att på ett kontrollerat sätt leda vattnet till en utkastare för att leda bort vattnet från husgrunden. Effektiv avvattning är med andra ord nödvändigt om du vill undvika fuktskador på hus och grund. Vi har hängrännor och stuprör i olika modeller och flera färger.


Ett stuprör kan hantera max m takränna och mät varje takdel med att multiplicera takets längd med bredd. Understiger arean manvänd 1mm breda takrännor och stuprör med diametern mm. Har ditt hustak en area mellan och 100manvänd då 1mm breda takrännor och stuprör med diametern mm. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom takavvattning. Välj mellan produkter i lackerad stålplåt, aluminium, zink, koppar eller rostfritt.


Hängrännor, stuprör och tillbehör till ditt tak. Kompletta rännsystem till låga priser. Led bort vattnet från stuprör och husgrund med denna utdragbara, flexibla och mycket robusta slang!


Dess kraftiga kropp gör den väl lämpad för nedgrävning, eftersom den inte fryser sönder lika lätt som mjuka slangar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg