tisdag 26 februari 2019

Hur hitta nya vänner som vuxen

Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många. Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt. Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka.


Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter.

Som vuxen är det svårt att hitta nya vänner som man klickar med på djupet. Vi fokuserar på helhet framför yta för att du ska hitta vänner som du trivs med. Ibland känns det svårt att blotta tankar och känslor - därför kan du välja om du vill använda ett pseudonym tills du känner dig trygg med nya vänner. Inte lika lätt som vuxen tycker många.


I vårt samhälle finns det sällan några naturliga mötespunkter för de som letar efter nya bekantskaper. Fler och fler upplever ensamhet och försöker råda bot på det men vet inte riktigt hur. Så hur gör man då om man vill hitta nya vänner att hänga med?


Att hitta vänner i vuxen ålder är inte det lättaste.

Men vi har listat tipsen som ger dig nya vänner på nolltid. Hur hittar man nya vänner som vuxen ? Du har lagt all tid på familjen under många år. Du kanske har separerat från din partner och samtidigt förlorat alla dina vänner.


Du har flyttat till en ny stad och känner inte en kotte. Ja, anledningarna kan vara många till att man saknar vänner som vuxen. Förr räckte det i princip med att ni bytte Pokémon-kort eller gillade samma kille. De sakerna kanske inte funkar lika bra idag – därför har vi listat sju smarta tips på hur du kan träffa nya vänner , även i vuxen ålder. Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner.


Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner. När man blir äldre kan det vara svårare att skaffa nya vänner. Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget. Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning!


Jag upplever också att det blivit mkt svårare att skaffa nya vänner som vuxen. Upplever att bästa platsen är på just jobbet, som ju tyvärr gick bort för dig.

Men annars (lite klyschigt) så är det på tex. För många är det svårt att skaffa nya vänner som vuxen. Här är tips på appar, aktiviteter och hur du gör för att få nya kompisar. Som nyinflyttade till Kolmården kände både Viola Hast, 3 och Lina Hammarstran 3 att de hade svårt att komma in i nya kompiskretsar.


Många i området hade vänner sedan barnsben, och som ny på orten var det svårt att hitta en naturlig miljö för att skaffa nya vänner. Att känna sig ensam är inte en rolig känsla. Det är också en känsla man lätt tror att man är ensam om att känna. För alla andra har ju så mycket vänner , de har alltid någon som ringer, som vill umgås och har tid över. Hur gör man för att hitta nya vänner ? Nu träffar man ingen och jag är ganska tilbakadragen innan jag lärt känna folk.


Det känns inte som jag har en enda vän kvar och livet börjar kännas väldigt tomt. Ni som träffat nya vänner i vuxen ålder, hur gjorde ni det? Blev det bara så eller tänkte ni, aha den där ska jag bli kompis med? O Era bästa tips, tack!


Och en till fråga, hur gör man för att ta sig in i ett kompisgäng när man är kompis med en av dem? Som barn kunde vi obekymrat knacka första bästa unge på axeln och fråga om den ville bli vår kompis. Tyvärr är det inte lika lätt i vuxen ålder.


Men du blir aldrig för gammal för att skaffa nya vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg