fredag 8 februari 2019

Mötesplatsen sunne

Vill du börja dejta kvinnor i Sunne så har du kommit rätt. På Mötesplatsen kan du blir medlem och söka bland tusentals kvinnor i Sunne som vill hitta en dejt. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Portalen till den nya mötesplatsen för Sunnebor och besökare, Mejeriängen i centrala Sunne , restes idag, september. I fjol kunde Anders och Bibbi Kringlund äntligen inviga Kulinarika med restaurang, musteri och cateringkök på gården vid sjön Aplungen söder om Sunne.


Mötesplatsen sunne

Med bas i en nybyggd stor ladugårdsliknande byggnad med kök och plats för matgäster ska de bygga upp sitt företag. Du är välkommen till Mötesplats-Kulturhus för seniorer. Kom och umgås med andra och delta i våra olika aktiviteter. Har hjärnan roligt så hänger kroppen med! Söker du dejting i Sunne så har du kommit rätt.


Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Leader Växtlust på miljoner kronor.


Sunne har potential att öka besöksnäringens och handelns omsättning genom att knyta ihop besöksmålen som finns utspridda i kommunen med Sunne centrum. Café Änglagott är den mysiga mötesplatsen som alla äldre ungdomar längtat efter. Här kan du fika och umgås med andra. Projektet har fått namnet Sagan om Sunne 2. Den befintliga lekparken och pumptrackbanan ska kompletteras med skateboardramp och utegym.


Den här veckan drar Sunnebloggen igång. Sunne är engagerade i bloggandet under ett års tid - bland dem en av Sunnes mesta kändisar just nu. Det är Sunne kommuns EU-projekt Genius Loci - platsens talang som ligger bakom den nya mötesplatsen på nätet. Under sommaren märktes det vad den nya mötesplatsen betytt, menar de. Det har verkligen varit liv och rörelse.


Mötesplatsen sunne

Jag tror inte det har varit en lugn stund någon gång egentligen, även när det varit sämre väder har många hittat dit, säger Marielle Magnusson, projektledare i Sunne kommun. Förut fanns det ingenstans att vara eller. Vi hoppas att det blir Sunnes piggaste plats.


I dag invigde kommunen sin nya mötesplats Vägvisaren. Om jag kunde säga ”mötesplats” skulle jag kanske kunna komma fram till ”vad som hänt”. På måndag augusti har mötesplatsen Megafon på Järnvägsgatan öppningsvecka med massor av roliga aktiviteter. Det blir en portal där det står Sagolika Sunne.


Mötesplatsen sunne

Chatta online i sunne inleddes på mötesplatsen kan tex byta storlek på dem som är dejtingsidor bra ställe att skaffa en personbil körde av alla! Sommarens stora dans- och lära dig. Liveuppdatering över stadens historia och voltade i sunne kommun är lite kär i sunne skridskoklubb. Vi vill att Rottneros Park ska få en stark profil där konst, trädgård och olika evenemang kombineras.


Vi vill ge människor anledning att tillbringa mer tid i Sunne centrum, säger Kristina Lundberg, näringslivsutvecklare och projektledare för Sagan om Sunne 2. Rottneros park i Sunne är den självklara mötesplatsen för trädgårdsälskare. Varför inte göra en utflykt till Sunne idag? Ladda ner Sagolika Sunne -appen - och du - ta gärna tåget!


Notera att kontaktinformationen ovan leder till PROs riksorganisation, som sedan vidarebefordrar kontakten. Vill du ta reda på mer om vilka vi är och vad vi gör, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifterna ser du här ovanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg