fredag 15 februari 2019

Jourhavande kompis chatt

Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. We’re no experts, but a friend who listens and is there for those who need. Behöver du någon att tala med? Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Mer information finns på jourhavandekomp.


Ibland behöver du dela dina upplevelser, tankar och känslor med någon som lyssnar.

Jourhavande Medmänniska. För dig som söker medmänskligt stöd på natten. En chatt för barn och ungdomar. Vi tar emot samtal från barn och unga upp till år.


Oavsett vem du är, eller var du befinner dig, så kan du chatta med oss. Du kan chatta om du är under år. Du är anonym och de som svarar i chatten är också anonyma.


De som du chattar med är inga psykologer eller experter, utan andra unga människor som finns där för att chatta med dig.

Innehållet i chatten krypteras och försvinner när chatten stängs ner eller chattiden gått ut. Om du sitter på en offentlig dator som andra kan använda bör du stänga chattfönstret när du är färdig så att ingen kan se vad som skrivits. Om det är många som vill chatta samtidigt kan du hamna i kö.


Röda Korsets ungdomsförbund har en chattjour där du som ungdom kan chatta anonymt med en jourhavande kompis. Samtalet är helt anonymt. Ingen kan se ditt riktiga namn eller IP-nummer. De som chattar kan prata om allt möjligt såsom kärlek, mobbning, familjeproblem, vål incest eller ensamhet. De är inte kuratorer, psykologer eller läkare.


Ni gav henne bra stöd och hon pratade med oss när hon tog en paus i chatten med er. Många unga har inte någon som de känner att de kan prata med om de mår dåligt eller känner sig ensamma. Du är aldrig så ensam som du kanske känner dig ibland. Du som är under år kan ringa Röda Korsets jourhavande kompis och prata om det där som du inte vill eller vågar ta upp med någon annan.


Telefontid: måndag-fredag klockan 18. Ring vår Pratlinje, Live chat , Tele chat , Heta linje och prata med Svenska chat tjejer och killar i blandade åldrar och med olika spännande fritidsintressen på. Hos Pratamera kan du snabbt få hjälp med ditt mående vid chatt , video och terapiprogram (KBT) av legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården är hjälpen oftast helt kostnadsfri: Chatt - och röstsamtal kr. Gratis under år och med frikort.


Han tackade för allt stöd hon fått från jouren!

Vi är rörda över den fantastiska återkopplingen och stolta över tjejen som gjort något riktigt modigt! Hit hör ungdomar av sig med många olika livsöden och problem. Då kan du chatta med en jourhavande kompis på ungdomsförbundet. Observera att när om du chattar och är inaktiv i mer än minuter så kan din chatt stängas ner, då får du påbörja en ny chatt.


Det är ett projekt där unga människor chattar och talar i telefon med andra unga människor, som skriver eller ringer för att de är ledsna, arga eller ensamma. Man är en jourhavande kompis , helt enkelt, och finns där en stund för sina medmänniskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg