fredag 15 februari 2019

Irland sevärdheter dublin

Boka aktiviteter på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Vi förhandlar så att du slipper.


Sevärdheter i Irland : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Irland , Europa på TripAdvisor. Det kan låta simpelt, men att hoppa på en guidad busstur runt centrum är riktigt kul. Regionen är även känd för sin stora andel irisktalande befolkning.

Här finns också bryggerierna Guinness och Old Jameson samt sevärdheter som St Patrick´s Catherdral och Molly Malone-statyn. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Irland. Du kan läsa mer i vår artikel om Kilmainham Gaol. St Stephen’s Green Irland är känt för sin fina natur och vackra parker. Området kring Temple Bar är centrum för nöjeslivet.


Hjälp till planering av din Irland -resa. Information om var man hittar prisvärda resor, hotell och hyrbil i alla prisklasser. Idag finns det cirka 4djur i parken.


Besök Old Jameson Distillery.

Det gjorde han genom att döpa de utvalda i en brunn i närheten av St. Irlands första kyrka blev, i sin nuvarande form, uppförd ovanpå en mindre keltisk träkyrka från 45 helgad just till St. Denna irländska sport är knappast något som majoriteten av oss svenskar känner till men den är omåttligt populär på Irland. Har du möjlighet att se en match ska du ta den. Njut av romantiken att resa med tåg och tränare genom Irlands fantastiska natur som du besöker ikoniska sevärdheter som Blarney Castle och UNESCO-listade klipporna Moher.


Ett bra sätt att se alla byggnader och monument – och känna på stan. Biljetten gäller en hel dag och man kan kliva på och gå av när man vill. Biljetten kostar euro – men innehåller rabattkuponger till de flesta sevärdheter.


Dublin , Irland , turistinformation. Slottet fungerade som centrum för britternas makt i 7år och har fungerat både som fängelse, fästning och residens för engelsmännen. Häng med oss runt stan, ut på landsbygden eller till Guiness Storehouse. Många av djuren är utrotningshotade och ingår i internationella uppfödningsprogram.


Här får du se djuren på nära håll och lära dig mer om dem. Man kan åka hela sträckan, eller bara delar av den. Levnadsstandarden i staden har ökat dramatiskt, trots att kostnaderna också ökat. På en resa till Irland väntar spännande historia, häftig natur och mängder av sevärdheter.


Bland hundratals får på slingrande vägar, medeltida byar med gotiska slott, vackra kuststräckor och sjöar väntar en semester som du sent kommer glömma. Abbey Theatre, The Gaiety och The Olympia är tre kända teatrar.

The Writers Museum är ett annat tips. Förutom den vackra naturen lär vi känna klosterruinen Glendalough, grundat av St Kevin på 500-talet, som ofta omnämns som Irlands vackraste besöksmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg