onsdag 16 maj 2018

Netflix abonnemang alternativ

Netflix abonnemang alternativ

Behåll oanvänd surf till nästa månad. Tryck på Abonnemang (Subscriptions). I så fall kan du använda den här artikeln för att ändra ditt abonnemang. Du kan gå till sidan Konto (Account) och välja Ändra abonnemang (Change plan) för att se nuvarande abonnemang och prissättning så att du kan välja det alternativ som passar dig. Hur får jag reda på om mitt pris kommer att ändras?


Netflix abonnemang alternativ

Inom en snar framtid kan det emellertid bli tal om ett fjärde alternativ med namnet Ultra för cirka 1kronor per månad. Undertexter och alternativt ljud Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive -surroundljud) som finns tillgängliga för många serier och filmer. För att ta reda på om din enhet stödjer 5. Det breda utbudet gör att du lätt kan utforska och hitta nya favoriter. Ser du bara en film i månaden är Plejmo ett mycket bättre alternativ.


Varje vecka kan du se gratis film hos Plejmo, det är ett bra sätt att upptäcka tjänsten. Det nya testabonnemanget Ultra kan innebära att nuvarande abonnemangsformer blir lidande. Men nu har alltså de två åren gått och det är slut på de olika priserna. Hos oss kan du jämföra TV- abonnemang och Streamingtjänster för att hitta det TV-paket som passar just dig bäst.


Netflix abonnemang alternativ

Netflix testar nytt och dyrare abonnemang. Att ha ett eller två abonnemang gör att kostnaden känns bra men om man väljer att ha många och dessutom är sportintresserad blir det kanska stora kostnader varje månad. Som generell princip får man mer data för pengarna ju större pott man väljer men samtidigt en högre fast månadskostnad.


I vår tabell här intill har vi därför grupperat abonnemangen i intervall efter datamängd. Det beror nog framförallt vad du är intresserad av. Fler stora namn och titlar presenteras på löpande band. När du vill avsluta ditt abonnemang måste du logga in på ditt konto på webben, på den sidan välja Avsluta abonnemang eller Cancel membership.


Det här är enda sättet att avsluta ditt konto och medlemskap. Detta trots att alla användare betalar nästan samma summa per månad för sina abonnemang. Du är inte ensam om du har stört dig på detta. Ett annat alternativ är att logga in på ”Mina Sidor” där det ofta framgår hur mycket surf som använts.


Det går även att kontakta operatören för att få ut denna siffra. Framförallt går det åt mycket surf om du ser på video. Utanför USA drar även andra regioner nytta av VPN.


Vissa kommer att använda dem för att undvika censur medan andra bara vill strömma media som inte är lokalt tillgängliga. Det är ett bra komplement att använda om du till exempel bara ibland behöver mer surf än vad ditt abonnemang tillåter. Det stora utbudet av olika typer av både abonnemang och kontantkort hos Comviq gör att du med stor sannolikhet kan hitta något som passar just dig. Kostnad: 1kronor i månaden. Du behöver: Ett PSPro-system.


En Ultra HD- eller 4K-tv. Smart tv, snabbt internet, rätt, kabel och rätt abonnemang ? Här är allt du behöver veta. Helt ok med tanke på att ett kabel-tv- abonnemang kostar minst tusen baht i månaden (nästan 0om du vill ha fullt utbud och två enheter i huset).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg