måndag 14 maj 2018

Köpa kajak umeå

Fri frakt vid köp över 4kr! Stort utbud av Kajaker i hög kvalité. Norrkajak säljer kajaker från de ledande tillverkarna Tahe Marine, Trapper, Zegul, World of Kayaks och Melker Kayaks sedan slutet av 90-talet. Vi håller till i skärgården utanför Umeå. Hos oss kan du provpaddla samt få tips och råd för att hitta den kajak som passar just dig.


Denna vecka har vi kajaker för uthyrning i Skeppsvik.

För er som vill flyta längs med älven genom stan kan vi erbjuda paddling längs Umeälven från Klabböle till Ön. Köpa ny eller begagnad kajak ? Begagnade kajaker kan man ofta köpa av uthyrare, ibland under säsong men oftast i slutet av säsongen, till rabatterade priser. Vill man inte vänta till slutet av säsongen kan man med trygghet köpa en ny kajak – andrahandspriserna på kajaker är väldigt bra, om man skulle vilja sälja kajaken inom kort för att köpa en annan modell. Köp kajaker , stand up paddleboards samt tillbehör hos Långholmen kajak. En typisk kanadensare med formgjutna sitsar, paddlar medföljer.


Ni kan köpa fiskekort för fiske i Sävarån i närbutiken i Sävar. Längre upp längs ån finns det forsar för en större utmaning. Jag har kajaker som passar alla aktiviteter.

Det mesta som finns ute på nätbutiken finns att köpa direkt i butiken. Vissa produkter som kajaker har vi på ett annat lager. Noga utvalda produkter inom outdoor, löpning och skidåkning. Vi testar nästan allt vi tar in!


Sätt dig ned i kajaken och glid ut i stilla mak över vattnet! En dag i sommarsolen med sin kajak eller kanot kan ge en otrolig frihetskänsla. Hos oss på XXL så hittar du ett stort urval av Kajaker , kanoter och alla de tillbehör som du behöver för att kunna njuta till fullo.


Klart vettigast för de allra allra flesta är att köpa en kajak som matchar där du är idag. Som du känner dig stabil och trygg i. Köp inte en för rank kajak som du tror du kommer bemästra om ett par år. Det kommer troligtvis inte ske då #128578; Bättre att köpa rankare eller svårare kajak på annat sätt när du.


OBS gäller ej kajaker. Beställ hem eller hämta i butik! Toggle navigation Annonser Umeå Köp och sälj i Umeå - AnnonserUmeå. Din mäklare i Umeå Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Umeå. Ska du köpa eller sälja en bostad?


Mäklarhuset Umeå förmedlar och värderar alla typer av bostäder, kommersiella fastigheter och lokaler samt erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Med välkända märken och personlig service tänker vi fortsätta med det i många år till.

Bygg en bättre kajak än du kan köpa. Om att välja, bygga och använda kajaker , kanadensare, paddlar och små båtar. Välja kanot handlar om mått, egenskaper, prestanda, utrustning och annat som kan påverka valet av kajak eller kanadensare att bygga och eller att köpa.


Vi på Team Sportia Umeå brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar Du kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, läng fotboll, träning – ja det mesta för ett aktivt liv. Störst i Sverige på kajak ! Välkommen till Sveriges största kajakhandlare! Hos oss blir du alltid nöjd med ditt köp , oavsett om du är ute efter kajak , SUP, luftkajak, tillbehör eller reservdelar.


Vår butik i Stockholm är öppen hela året och vi har utöver den även hämtlager för kajaker i Göteborg, Örebro och Falun! Bostäder till salu på Hemnet i Umeå kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg