måndag 7 maj 2018

Bookbeat flera enheter

Bookbeat flera enheter

Du kan där välja att ta bort en eller flera enheter som du kanske inte använder. När du har gjort det kommer det att fungera att logga in och lyssna på en ny enhet. För att logga in på en ny enhet , behöver du bara ladda ner vår app på enheten och logga in med din mejladress och ditt lösenord.


BookBeat förbehåller sig rätten att från tid till annan bestämma vilka enheter du är behörig att använda för att nyttja Tjänsten. Du har endast rätt att registrera och använda Tjänsten på maximalt fem (5) enheter per användarkonto. För aktuella abonnemangsformer och prisuppgifter, se BookBeats webbplats. Vilka enheter fungerar BookBeat på? Du kan använda BookBeat -appen på din mobil och surfplatta.


I dagsläget går det inte att lyssna och läsa på dator eller läsplatta. Storytel kostar 1kr per månad och BookBeat 1kr per månad. Båda apparna går att testa gratis i dagar. Familjeabonnemang - BookBeat erbjuder ett familjeabonnemang - det gör inte Storytel. BookBeats familjeabonnemang gör att du kan lyssna flera användare på olika enheter samtidigt.


Bookbeat flera enheter

Andra artiklar i kategorin. Hur sparar jag en bok som jag vill läsa senare? Hur tar jag bort en bok som jag har sparat? Hur laddar jag ner böcker offline?


Visst kan du använda BookBeat utomlands. Däremot måste du vara bosatt i Sverige eller betala med ett svenskt betalkort när du skapar kontot. Om du ska ut och resa är vår rekommendation att du laddar ner några böcker offline så att du kan lyssna både på flyget eller om du saknar stabil internetuppkoppling. Thousands of audiobooks on your mobile or tablet. Listen as much as you want.


Familjekonto gör det lätt för upp till fem personer att dela samma BookBeat -konto. Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt konto med genom att logga in på Mitt konto och skapa en ny profil. Så fort profilen skapats dyker den upp i alla enheter som är inloggade på ditt konto. Det finns timer på ljudboksuppspelaren och det är enkelt att spola bakåt eller framåt.


Bookbeat gör det också enkelt för användaren att hitta nya böcker eftersom det finns flera menyer med teman, topplistor, utvalda böcker och så vidare. Bookbeat är med andra ord väldigt likt både Storytel och Mofibo. Skapa ett BookBeat -konto. Hur skapar jag ett BookBeat -konto?


Kan jag skapa ett konto när jag inte är i Sverige? Ladda ner BookBeat -appen. Hur loggar jag in i BookBeat -appen? Hur många enheter kan man logga in på per konton?


BookBeat är en prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker, du kan lyssna och läsa så mycket du vill. Med BookBeat i din mobil eller surfplatta kan du när som helst njuta av en bra bok. Hej, du verkar använda en webbläsare som vi inte längre stödjer.


För den bästa upplevelsen av vår webbsida behöver du installera en ny webbläsare, t ex. Eftersom du behöver ha Swish-appen på samma enhet som du har ditt mobila BankID är det inte längre möjligt att ha ett och samma Swish anslutet till flera enheter. Du behöver alltså ha Swish och Mobilt BankID för varje enhet du vill kunna använda Swish från. En unik inblick i nio tonåringars samtid - här samsas noveller med dikter och argumenterande texter i Bonnier Carlsens samarbete med Berättarministeriet. Ja, du kan använda appen på flera enheter vid olika tillfällen.


Har du ett familjeabonnemang kan upp till fyra användarprofiler använda appen samtidigt i olika enheter. Abonnemangen Silver och Guld är låsta till en användare och kan därför inte användas på olika enheter samtidigt. Revolution Poetry är en plattform, en ambulerande scen och rörelse för spoken word-lyrik.


Bookbeat flera enheter

Sedan start har de uppträtt på såväl parkteatrar som Dramaten och. Det har länge funnits en efterfrågan på familjeabonnemang för ljudböcker. Det har inte känts rimligt att man ska behöva skapa flera konton för att lyssna i samma familj. Fram tills ganska nyligen har gensvaret från ljudboksapparna varit ganska svalt på den här fronten men nu har det börjat hända saker.


Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Din bank kan dock ha bestämt ett maximalt antal BankID som du kan ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg