tisdag 29 maj 2018

Fina rim om kärlek

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Van de werkvloer tot de dansvloer: shop de mooiste looks van fine voor elke gelegenheid. Van alltime klassiekers tot die speciale outfit: vind jouw favorieten van fine hier. Behöver du förslag för kärleksdikter? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera fina och vackra dikter om kärlek. Strunta i om orgeln klingar falskt eller om brudnäbben snubblar på släpet eller om brudgummens bestman fumlar med ringen. Ni ser varandra - och allt annat blir utan betydelse. Senare kommer ni att minnas, och skratta tillsammans.


Men nu kan inga bagateller störa. Kärleken förvandlar allt. Till och med faster Elsas hatt. Frustration att vi inte förstod varandra och den ohälsosamma relationen.


En man som når ett främmande land och söker kärlek och trygghet misslyckas. Då kvinnan i hans drömmar är lika vilsen som han. Jag är glad för det fina vi hade, det kommer jag aldrig glömma. En kärlek är alltid en kärlek och den dömmer man aldrig. Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull, eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv.


Victor Hugo Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. Ryskt ordspråk Den som inte kan hata kan inte heller älska. Voltaire Den vet föga om kärleken som alltid talar om den.


Fina rim om kärlek

Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se. Utan kärlek finns inget liv.


Jag hoppas att du kommer att dela sjuka med de du älskar. Citat om kärlek och mod. De vackraste svenska kärleksdikterna till bröllop, förlovning – eller bara ett vackert brev. Läs Sonja Åkesson och Lars Norén om kärleken. Och vinden den sjunger om kärleken evig Och allt blir en lyckig och härlig rytmik.


Den sjunger så vackert om kvinnan och mannen Som avgett ett löfte att lova varann Att älska varandra tills döden dem skiljer Och alla kan se att dess kärlek är sann. Ja, det har jag nog gjort, men jag har aldrig publicerat någon. Om jag skulle skriva den i dag skulle jag säkert skriva på rim. Jag har ju skrivit vistexter som tonsatts.


Men om jag vill ge uttryck för mina känslor så skulle jag. Jag drömmer konstiga drömmar, om dej. Dom är konstiga men samtidigt fina. Jag vet inte vad dom betyder, men jag tror att dom betyder nåt bra. Vi kysser varandra godmorgon.


Vi är lyckliga med varandra, för det syns på våra leenden. Ett perfekt sätt att uttrycka din kärlek och uppskattning för din älskade på Alla hjärtans dag är med en kärleksdikt. Antingen du använder dikter från kända poeter eller själv skriver några rader, kommer en dikt att få din älskade att känna sig speciell och omtyckt.


Går i väntans tider, ja inte jag, men en av mina bästa vänninor ska ha om drygt en vecka. Romantiska dikter om kärlek. Dikter om kärlek är något som berör alla relationer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg