torsdag 24 maj 2018

Sony xperia z5 vattentät

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Nordens största varuhus. Enormt utbud av mobiltelefon från välkända varumärken!


Stort utbud av Xperia till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Vattentät prestandatelefon i kompakt format. Fylld med underhållning, drivs med Android. Kameran i telefonen är mycket avancerad med sina mp och hela 5x zoomfunktion, vilket ger dig skarpa och klara bilder.


Sony xperia z5 vattentät

Med en tums LCD-skärm och vattentåligt skal är detta en telefon som levererar vad man kan förvänta sig. Alltså, om det är för att Sony och Ericsson gick skilda vägar eller för att Sony verkligen satsar stenhårt på mobiltelefoner är oklart, men satan vad imponerande telefoner de släpper nu för tiden. När vi nu har fått testa Xperia Z är vi djupt imponerade och det är ingen tvekan om att Sony knuffar ner alla konkurrenter från toppen.


Gränssnittet i kameraappen kan alltså bli bättre och tittar vi på vad Sony gjort med Android som helhet hittar vi framför allt en bunt Sony -appar som ska erbjuda bolagets egna tjänster. Hit räknar vi bland annat Playstation, men även nyhetstjänsten Socialife, onlinelagring av bilder i Sonys molntjänst samt olika typer av erbjudanden i apparna What’s New och Xperia Lounge. Med Xperia Zfår du tillgång till mycket hög prestanda tillsammans med en genomtänkt och snygg design. Ovanpå operativsystemet ligger Sonys egenutvecklade användargränssnitt. Sony Xperia Zär det senaste tillskottet i Sonys hyllade Z-serie.


Anpassningarna av Android som företaget har genomfört är dock relativt återhållsamma, vilket betyder att Android-användare bör känna sig hemma med Xperia Z5. Köp Sony Zcompact mikrofon med flex här! Med Sonys vattentäta design behöver du inte vara rädd för lite väta.


Lite vatten är väl inget att hetsa upp sig för. Xperia ZCompact är byggd för att tåla vatten ner till minst en meters djup. Så du kan ta spill och plötsliga regnskurar med en klackspark. Vid reparationer på vattentäta modeller kan vi ej lämna någon garanti att de är vattentäta efter reparationen. Sonys galna experiment från i fjol med brutala 4k-skärmen i Xperia ZPremium ser vi inte röken av här.


Sony xperia z5 vattentät

Skärmen har utmärkt ljusstyrka och inga större problem med reflexer i glaset, vilket gör att den funkar tryggt att använda utomhus i solljus. Utöver det faktum att Sony snålat in på mängden RAM och endast skickar med 2GB i motsats till 3GB för Xperia Zoch ZPremium lämnar specifikationerna inte så mycket att önska. Qualcomms Snapdragon 8är en av marknadens snabbaste plattformar och med 32GB inbyggt lagringsutrymme bör inte minnet ta slut i första taget, och om det skulle ta slut har Sony också bakat in en microSD. Knappen ligger nästan insjunken i telefonens kropp vilket gör att den svår att känna sig fram till. Läsaren är tyvärr inte helt perfekt.


Med den vattentäta och dammtäta designen är regn ingen fara. Annat som händer: tappa i handfatet, spilla dricka. Xperia Zhar Sonys ledande vattentäta design och en IP68-klassificering. För lite regn ska inte behöva förstöra dagen.


Sony xperia z5 vattentät

Det ska vara kul att utrusta mobilen med snygga prylar och därför rekommenderar vi att du tar en titt på våra tillbehör till Xperia Z5. Zkänns som en premiummobil och vi gillar det nya sobra utseendet. Den är snabb som sjutton och kameran tar bättre bilder än de flesta, speciellt i svåra förhållanden.


Sony har inte ens glömt ljudet som de flesta andra verkar ha gjort. Dessutom får vi inte glömma att den är vattentät. En av våra absoluta favoritmodeller denna vinter.


Utseende och konstruktion Storleksmässigt är den nya Compact lika liten och smidig som den tidigare Z3-modellen. Allt från Sony Ericsson xperia arc till Sony xperia z- här finns tillbehör till alla olika Xperia modeller! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg