måndag 14 maj 2018

Händig man sökes killarna

Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor. Tre kvinnor dejtar sex olika män var under tre veckor – samtidigt som killarna hjälper dem med olika husprojekt. I näst sista avsnittet av Händig Man Sökes hettar det till ordentligt när killarna kämpar om tjejernas kärlek. Hos Nahrin måste Adde och Stophe ta i ordentligt om de ska klara av att göra klart vardagsrummet nu när dem bara är två killar kvar. Och hos Filippa börjar humöret hos killarna tryta när.


Händig man sökes killarna

Däremot inledde en medarbetare i produktionen ett förhållande med en av hantverkarna – som egentligen skulle dejta Johanna Björk. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. En efter en lämnar killarna tjejernas hus, som blir allt finare för varje vecka. Till sist står bara en kille kvar på varje tomt, förhoppningsvis med nyckeln till både huset och tjejens hjärta.


Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 3 från Vellinge utanför Malmö. Självaste konceptet är så jävla löjligt, givetvis vill väl de flesta kvinnor ha en riktig och händig man men det är urlöjligt att göra ett program om det. Hos Nahrin tätnar konkurrensen mellan killarna när det nu är dags att bygga ett utespa. Och det blir sura miner hos Johanna när hennes mamma ser hennes nya tatuering. Samtidigt planerar Fredrik en överraskningsfest!


Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan. Det är dags för final av Händig Man Sökes ! Alltid bra priser och snabb.


I början av sommaren fick Johanna, Nahrin och Filippa besök av sex händiga män var som i hopp om kärleken skulle renovera deras hus. Rum har omvandlats, kärlek har spirat och hjärtan har krossats. Och en efter en har tjejernas händiga män tvingats lämna. Visar endast inlägg av Anonym (Fånigt) - Visa alla.


Jag har aldrig varit händig och mina julklappspaket har alltid kunnat skiljas från de övrigas genom sin knölighet. Direktör Sandh var en föga händig man och det beredde honom svårigheter att passa in fönstret. Händig man sökes Webb-tv: Missat Händig man sökes.


I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras. De tre fantastiska singeltjejer Nahrin, Johanna och Filippa längtar alla efter kärleken, och som bor i hus som skulle behöva en händig man. Sex killar dyker upp hos varje tjej, redo med hammare, skruvdragare och trånande hjärtan!


Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. Du ser tapeter från Midbec i flera av avsnitten. Det handlar om John, en dagdrivare som bor i London på 80-talet.


Han vill egentligen skriva en roman som han vill skriva på sin pappas gamla skrivmaskin. Vad kommer John att råka ut för då och hur går det för Anna och lordens planer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg