tisdag 22 maj 2018

Hur får man en kille att bli intresserad

Här är några knep för hur du kan få honom intresserad. Många av dem fungerar lika bra i baren som på jobbet. Le – enklaste sättet att få honom intresserad.


Spanat in någon som du vill imponera lite extra på? Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind.

Om en kille vet att du är intresserad är chansen stor att han blir intresserad också. Han tar varje tillfälle att röra vid dig. En kille som lägger armen om dig, stryker dig över ryggen eller tar dig i hand när han får tillfälle är med all säkerhet intresserad.


Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner.


När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan.

Ja, det är svårt att försöka slappna av och vara sig själv utan att bli awkward och börja säga konstiga saker när man har en crush på någon, men försökförsökförsök. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer. Igga en snap för att personen ska gå och tänka på varför och därav bli mer intresserad ? Har hört attbäde killar och tjejer dras till de man inte kan få. Jag vet som sagt inte men om någon kan ge genuina.


Har det någon gång hänt dig att du fått en tjejs nummer och hon sen inte svarat när du ringt? Läs vidare för att lära dig en teknik som får tjejen att jaga dig och gör att du inte längre kommer behöva oroa dig ifall du fått rätt nummer eller ej. Tekniken jag pratar om kallas kvalificering. Han åker en lång väg för att få träffa dig, han gör planer med dig även om det kanske blir stressigt för honom. Han prioriterar dig och håller sig vaken sent för att få mer tid med dig även om han ska jobba tidigt dagen efter.


Om han anstränger sig på det här sättet är det ett gott tecken. Jag brukar skriva och börja prata om lite olika saker, sen när det har gått ett tag så kan jag erkänna att jag är intresserad. Men oftast så brukar jag låta henne bli intresserad av mig, genom att bara vara mig själv.


Men hur vet man att en kille inte har något intresse? Iblan ibland är det OK för en kvinna att ta ledningen Vår nästa tips på hur man får en kille intresserad av dig är inte rädd för att göra det första draget. Personen kanske helt enkelt inte är en känsloperson, har svårt att visa sina känslor eller så är den helt enkelt inte lika intresserad som man själv är.

Och visst gör det ont att inse att ens crush kanske bara ser en som en kompis eller som ett tidsfördriv. Om man redan typ går på samma skola, men inte känner varandra. Det kan du få reda på här. Vet inte om jag vågar skriva till honom innan jag vet att han är intresserad , de blir nog stelt i skolan då om han får för sig att ignorera mig typ. Ibland kan det vara bra att vara ifrån varandra, för att hinna sakna och känna efter.


Men för att din crush faktiskt ska bli kär i dig är det viktigt att träffas ofta. När ni gör det är det större chans att bli kär. Karaktäristisk personlighet och utseende.


Folk gillar när människor är trevliga, roliga och coola. Man vill ju inte få en kille att bli kär i en bara för att man har på sig vissa kläder. Sist men inte minst: kom ihåg att alltid vara dig själv! Om du är ute efter något seriöst och vill bli tillsammans med en bra kille , då är det bara sanningen som gäller.


Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Hur får man en kille att falla.


Bara då vet man att de inte bara är intresserade av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg