måndag 21 maj 2018

Mötesplats vänkretsen malmö

En naturlig och lite annorlunda mötesplats med fullständiga rättigheter, internationellt kök och brett utbud. Nedan ser ni årets lyckliga finalister, klicka på bilderna och läs motiveringarna och håll tummarna för din favorit. Malmö Näringslivsgala. IT-café på mötesplats Tuppen i Ribersborg. Här kan du få hjälp med din bärbara dator, surfplatta och smart telefon eller fråga om appar och tjänster på nätet.


Det finns även stationära datorer att låna och färglaserskrivare för utskrift.

Studenter kan även köpa vårt förmånliga kaffekort, få betala för 10. KOL är en naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.


Denna mötesplats är för er som är nyfikna på om bedömningsstödet Bygga svenska är något som kan passa er. Vi presenterar var man hittar materialet, vad det innehåller och hur det är uppbyggt. RETS FINALISTER ÄR HÄR!


En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Den februari koras vinnarna – du har väl köpt biljett?

Vi är ett kontantfritt hotell. Hit kan nyanlända ungdomar komma för att exempelvis få stöd i sin asylprocess, få hjälp med läxor och i kontakten med myndigheter. Vi har ungefär aktiviteter i veckan, dessa är bland annat fotboll, körkortsteori, engelska för nybörjare och asylrådgivning.


Välkommen till vårt Living Room som är hjärtat och pulsen på hotellet. Det behöver inte vara mer komplicerat än att mötas i vardagen över en kopp kaffe i en öppen och förlåtande miljö. I S:t Pauli finns många möjligheter att mötas. Här arrangeras utställningar inom allt som rör design och formgivning, och centrets ambition är att utgöra en mötesplats för designintresserade. Du får hjälp med att hitta hjälpmedel och råd kring hur din närmaste omgivning kan anpassas efter dina behov.


Evenemang inom mötesplats. Visa fler Det finns inget mer innehåll. Läs om hur den fungerar här. Vår verksamhet omfattar förskoleklass, grundskola och fritidshem.


På Apelgårdsskolan står tron på individen, hållbarhet och en noga genomtänkt pedagogik i fokus. Välkomna till Mötesplats RUC och därefter år med PISA i Sverige och världen. Forskningsöversikten Läsförståelse och undervisning om lässtrategier, Linda Ekström, lektor Skolforsningsinstitutet.


Franchisetorget är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare och vi erbjuder även en fysisk mötesplats där franchisegivare och nya potentiella franchisetagare kan träffas. På Franchisetorget träffas framtidens nya entreprenörer! Vår ambition är att erbjuda trevliga och lärorika provningar samt olika utbildningar till våra medlemmar, oavsett tidigare kunskaper.

Alla är lika välkomna! Den gemensamma nämnaren är vårt intresse för vin. GOD JUL från Promenadgruppen på Ribban som avslutat höstterminen med kaffe och lussekatt på Kallbadhusets café.


Det beror på en varsam modernisering som förenat bättre resemöjligheter med bevarad charm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg