onsdag 7 februari 2018

Sluta med ppiller mitt i kartan

Tired of Endless Searching? Använd klart den karta som du håller på med och börja sedan inte med en ny karta om du vill sluta äta p-piller. Find A And P on DownloadSearch.


Du kan sluta mitt i en karta , men då kan du få lite oregelbundna blödningar den första tiden efteråt. Det är viktigt att du börjar använda något annat skydd mot graviditet direkt om du inte vill bli gravid. Har inget förhållande eller sexuell relation med någon.

Hade senast sex för två månader sedan. Men det var min barnmorska som övervägde att jag skulle äta p-piller , så jag gjorde det. Men nu har jag slutat äta dem mitt i en karta. Visst kan man sluta mitt i kartan , men enligt min läkare är det en dum ide.


Dels kan kroppen ha svårt att förstå vad som händer, och resultatet blir oregelbunden mens. Dels är det svårare att veta exakt hurdan cykel du har. Vi har kommit fram till att jag ska sluta med p-piller ett tag för att se om jag mår bättre, vilket vi hoppas.


Har läst på en sida att man HELST ska avsluta hela p-piller kartan innan man slutar , för att inte rubba menscykeln.

Sluta med piller mitt i en karta? Ni som slutat med Ppiller MITT I en karta, hur. Alltså är jag precis inne på andra raden. Jag stoppade i mej mitt sista Cerazette-piller igår kväll! Nu slutar jag trots att jag har en karta kvar plus att allt med blödningen i somras rättade till sej.


Vill fungera normalt nu, så som det är tänkt att man ska fungera, jag har aldrig mått dåligt av p-piller eller minipiller men jag tror jag kan må ÄNNU bättre utan! Det råddar i dina hormoner extra mycket. Första p-piller kartan har redan byggt upp din slemhinna för blödning.


Därför ökar risken för mellanblödning under andra kartan. Min rekommendation till dej är att inte ta kartor efter varann. Du får mens när du är klar med den andra kartan.


Hur slutar man med p-piller ? Om man vill sluta med p-piller , så brukar det vara bäst att äta klart den p-pillerkarta som man håller på med och sen inte börja med någon ny. Det är inte farligt att sluta med p-piller mitt i en karta , men risken finns att man då kan få lite oregelbundna blödningar. Att sluta med p-piller var det bästa jag nånsin gjort!


Jag känner mig som en riktig människa igen! När det gäller att sluta så, som sagts, sluta inte mitt i en karta utan ät klart den och börja inte på en ny.

Skrivet av: Maria: Hej, jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig att reda ut lite frågeteckan som jag har. Kan man sluta med p-piller mitt i en p-pillerkarta? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.


Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Jag vet inte om detta är rätt forum men det är så att jag ska byta p-piller. Nu undrar jag om jag kan göra det mitt i kartan eller om jag ska äta klart och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg