fredag 9 februari 2018

Första hjälpen kit clas ohlson

Vi erbjuder plåster, första hjälpen kit och brandfilt. Allt med ert Eget Tryck. Första Hjälpen från kända varumärken! Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp.


Kompakt, praktiskt första hjälpen - kit som innehåller allt du behöver för att behandla de småskador som kan uppstå när du är ute på resa, i naturen eller om olyckan är framme när barnen leker.

Nära tillhands Med sin smidiga storlek (längd ca cm) får du lätt med väskan i din jackficka eller fickan på väskan. Plåster och första hjälpen - kit. I vårt sortiment för sårvård hittar du produkter som plåster och första hjälpen -kuddar. Ta hand om små sår, skrapade knän och annat med textilplåster, vattentåliga plåster eller plåster med barnmotiv – väldigt populära och kan göra underverk för de allra yngsta. Aktivera javascript-stöd i webbläsaren för att förbättra din shoppingupplevelse.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Portabelt första hjälpen - kit med mycket innehåll! Bluewears stora förbandslåda är perfekt att lägga i bilen, sommarstugan, hemmet eller på andra platser där du vill ha mycket första hjälpen -utrustning.

Välfylld och praktisk. Det enklaste sättet att få med sig det mesta man kan behöva är att köpa ett första hjälpen - kit. Vi har testat åtta kit som alla är innehållsmässigt passande att ha med i bilen, inte bara som akut första hjälpen utan också som mobilt apotek för allehanda småskador.


Ett första - hjälpen kit med allt du behöver för att rengöra och plåstra om mindre sår, skärskador och skrapsår. Ett första hjälpen - kit är en liten investering som kan göra stor skillnad när det verkligen gäller – förutsatt att du har rätt kunskaper. Vi har tittat närmare på nio olika första hjälpen - kit med hjälp av två ST-läkare.


Köp Vi Bilägares test av första hjälpen - kit i digital form. Förutom pris för du även reda på fullständigt innehåll i första hjälpen -kuddarna, samt hur bra. Alla nödvändiga produkter för första hjälpen ingår. Produkterna är överskådligt placerade i olika fickor.


Med kardborrfästen så väskan går att fästa på cykeln eller barnvagnen. Pocket First Aid Kit från Lifesystems är litet, behändigt och rymmer det viktigaste om olyckan är framme. Väskan är tillverkad av tålig Ripstop-väv och har bältesfäste, vattenresistent dragkedja samt ögla för upphängning. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Kontakt med lokalirriterande ämnen kan resultera i att kontaktområdet blir mer utsatt för upptag av skadliga ämnen, som t. Angivande av omedelbar medicinsk behandling och särskild behandling som eventuellt krävs Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp.

Inga särskilda åtgärder för första hjälpen angivna. AVSNITT 5: BRANDBEKÄMPNINGSÅTGÄRDER 5. Släckmedel Lämpliga släckmedel Vid brandsläckning använd alkoholresistent skum, kolsyra, pulver eller vattendimma. Särskilda faror som ämnet eller blandningen kan medföra Farliga förbränningsprodukter Inte känt. Clas Ohlson Concentrated Sugar Soap (Målartvätt) inandning. Vid campingen kanske ett misstag gör att du bränner dig på stormköket.


Faller du illa kan du både skrapa upp sår och stuka leder. Tänk även på att packa ned första - hjälpen på semestern med familj och barn. Stor väska=stort innehåll Det finns små och stora första - hjälpen -väskor.


Och när vi ändå pratar om säkrare hem så måste jag slå ett slag för att alla borde ha ett första hjälpen kit hemma. Redo att ge första hjälpen om olyckan är framme. Liten storlek – lätt att ta med! Levereras i återförslutningsbar påse – praktisk att förvara. Om man skadar sig och måste avbryta löpningen blir man snabbt nerkyl särskilt om man är svettig.


Att kunna svepa en filt om sig medan man linkar hemåt eller i värsta fall väntar på ambulansen gör stor skillnad för värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg