fredag 9 februari 2018

Infällda spotlights tak led

Godkända LED-spotlights med trivsamt ljus. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Senaste teknikens LED belysning.


Ledande elbutik på nätet.

Infällda spotlights från 6kr. Det finns tunna LED -plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden.


Vår satsning på ett brett LED -sortiment är ett sätt att bidra till en hållbar livsstil. Vi på Lampan har ett brett sortiment av infällda spotlights från flera olika leverantörer bland annat från Beli Markslöj Designlight och Philips vilket gör att du hittar säkert något som passar just dig. Lys upp med en spotlight från Philips!


Denna LED -lampa Hadron kommer från Philips och är i vit syntet.

Den har en slimmad design som gör att den passar perfekt för låga tak. LED spotlights i ett stort urval för både infälld och utanpåliggande installation. Planera infällda spotlights. Skall lokalen möbleras om i framtiden så kan det sluta med att takspottarna sitter fel. I detta fall kan riktbara takspotlights vara en fördel.


Det finns många användningsområden för spotlights utomhus, beroende på vad du vill lysa upp. Här finns modeller för infällning i trädäck eller mark, riktningsbara armaturer för punktbelysning samt spotlights för montering i tak. Att tänka på när du köper spotlights. Att till exempel sätta upp infällda lampor i taket i hallen kan ge en extra välkomnande känsla till dig själv såväl som till dina gäster.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Därför är det viktigt med ventilation och att brännbara byggnadsdelar inte kommer i kontakt med de heta delarna av lampan. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen!


Se vårt stora utbud här. Delbetala i upp till månader. Våra LED -downlights finns för olika montage och ändamål.

Läs om de olika varianterna nedan. Vi har även mindre infällda spotlights som passar för mindre belysningsprojekt som till exempel skåpsbelysning. RGB infällda spotlights som sänder ut färgat ljus. Det färgade ljuset kan ge rummet en helt ny och spännande look.


Denna infällda LED -lampa som säljs i paket om fyra lampor inklusive dimbart drivdon. Våra spotlights finns både som 230V, 12V och i LED. Du kan läsa mer om detta på varje produkt. Det kan vara för att dra blicken till en tavla, belysa inredningsdetaljer eller skapa en dramatisk effekt.


Just infällda spotlights , eller downlights, är gjorda för att monteras i tak och utgör på så vis en mer allmän belysning än vanliga spotlights. Spotlights använder du ofta för att tydligt rikta din belysning. I vårt sortiment hittar ni en utvald serie med infällda design spotlights som inte döljer sig i taket utan tillför något extra. Spottarna finns i fyra olika utföranden och i flera färger. Utöver sin snygga design ger de mycket ljus, är dimbara och väldigt smidiga att installera.


Här hittar ni vårt utbud av 2volt LED - spotlights , dels från vårt eget märke Teralite men även från StrarTrading, SLV by Bellelite och välkända Markslöjd. Om man söker spotlights med mindre bygghöjd så bör man välja en spotlight med inbyggda led chip. En stor fördel är tex vid renovering att man inte behöver sänka taket så mycket.


Idag finns det spotlights som kan monteras direkt i kopplingsdosor och apparatdosor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg