tisdag 20 februari 2018

Min lillebror dikt

Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda! Nu har jag bollat med din dikt lyssna här: Gud lånar ut en ängel till oss jag får kalla honom för min lillebror jag lovar att ta hand om han och lära honom allt jag kan eller: Uppe i himlen bor änglarna De väljer familj som de vill komma till tack för att du valde min så jag kan kalla dig min lillebror. Dikt till bror - FamiljeLiv. Hittade denna fina dikt på nätet, det stod inte vem författaren var.


Den var lite för lång och hade en del svåra ord så vi kortade ned den en aning och förenklade den så att den äldste sonen kunde läsa den.

Välkommen till min blogg. Den här bloggen handlar om min djupa sorg efter min älskade lillebror Jonas som fick lämna den här världen endast år gammal. Dena dikten är för lillebror. Jag gav dena dikten till min lillebror inramad när han fyllde år och det är nio år imellan oss.


Ditt hjärta är som en sten, okrossbart. Jag älskar dej, jag saknar dej. Du är så nära, men ändå på distans.

Jag bryr mej, jag vill hjälpa dej, men sanningen är den. En enda önskan har jag och det är att du ska ta hand om mej. Behöver du förslag för dikter om syster?


Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina syster dikter. Skicka blommor till din syster – Här hittar du bra erbjudanden. En syster är ett stöd och en hjälpande hand.


Hon är bunden till dig med ett kärleksfullt band. Utbudet av begravningsdikter är stort och det kan ibland kännas svårt att avgöra vilken dikt som egentligen passar bäst. För att underlätta ert val har vi på Lavendla Begravningsbyrå samlat några väl utvalda dikter till begravning från några av Sveriges mest kända författare och poeter. Hälsningstexter till sista avskedet, begravningsdikter till sorg, vackra verser och rim till begravningen, minnesverser vid dödsfall, textförslag till begravningsannonser, minnesverser till dödsannonser, minnesverser vid begravningen, minnesverser för begravningen och minnesor dikt om sorg, dikt om döden, dikter sorg dö deltar i. Jag från Chile och min bror från Colombia.


När brorsan kom till oss var han strax över år (tror jag, inte riktigt säker) När han kom kunde han inte gå och han var ganska rejält undernärd. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. När Isaks lillebror jollrar översätter Isak för oss vad han säger!


Du har tittat på-listan Populärt-listan.

Grattis på födelsedagen min underbara vän, du är en stjärna och jag älskar dig. Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin.


Njut av det, och grattis på födelsedagen! Här är en av mina dikter , som också finns tryckt på kort. Den får gärna citeras för privat bruk, bara mitt namn finns med som författare. EN BROR - av Siv Andersson En bror ger stöd och trygghet som pojke och som man. När man behöver hjälp så gör han vad han kan.


Han ger gärna goda rå ett handtag och sin tid. Jag Tänder ljus en låga flammar upp, Jag sitter vid bordet och tänker. Mina tankar snurrar och frågorna plågar mig. Ditt korta liv var inte förgäves, din medmänsklighet var till nytta för många. Jag lovar att lyssna på dig, lära av dig och vara ödmjuk inför dina behov och önskningar.


Jag lovar ett ge dig min ti min uppmärksamhet och min kunskap. Jag lovar att värdesätta dina drömmar och respektera dina känslor. Jag lovar att fånga upp dig när du faller och flyga med dig på fantasins vingar.


Min kära, älskade skatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg