torsdag 22 februari 2018

Chinsräcke dörr

Chinsräcke dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Tack vare att man kan ha olika grepp kan man också få ut mycket mer av träningen med detta chinsräcke. Till exempel med en vanlig rak chinsstång har man ju ingen möjlighet till parallellt grepp vilket är en nackdel. En annan mycket stor fördel med denna pull up bar är att den är extremt lätt att fästa i en dörröppning.


Det tar nästan ingen plats alls då du lätt monterar denna i vilken dörr som helst tack vare att den är ställbar mellan - cm. Chinsräcket klarar en maxbelastning på hela 135kg. Ett stabilt chinsräcke för möjlighet att träna chins i hemmet. Ett av de vanligaste sätten att fästa en chinsstång utan skruv är att fästa den i dörren. Det kallas då för en dörrtrapets och den hängs i dörrlisterna.


Dock är det inte dörrens lister som bär hela vikten utan det är smart utformade hävarmar som gör att dörrtrapetsen kläms fast mot dörrens ram. Dörrgym online på Shopalike. Vi har ett stort utbud av kläder och utrustning för sporter som fotboll, hockey, golf och innebandy! Den är stor och robust även för de stora pojkarna. Den monteras enkelt på dörrens ram.


Jämför priser och läs recensioner på Chinsstång. Exklusiv träningsstång för effektiv träning. Iron Gym Extreme Plus är en lyxigare variant av den klassiska träningsstången Iron Gym Extreme. Med pull up-stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen.


Montering sker i dörrposter. Hitta bästa pris på produkter från Abilica, Master Fitness, VirtuFit och fler. Välkommen till nordens största sport och vildmarksvaruhus! Här har vi samlat alla pull-up och chin-up bars för dig som vill ta dina pull-up och chins till nästa nivå.


Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade. Två tuffa och utmanande övningar som tillsammans aktiverar hela överkroppen. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Vi säljer Abilica Door Gym, dörrtrapets till bra priser. Snabb leverans och öppet köp i dagar. AB straps som passar perfekt med rakt chinsräcke eller dörrgym Går även att hotta upp med en rejäl karbinhak e. One Size Fits All Färg: Svart Visa mer. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Beställ DIPSRÄCKE FÖR VÄGG till det bästa priset online. Produkten har blivit tillagd i. Använd inte till dörrar med större bredd än cm. Alla våra chinsräcken är kraftigt konstruerade, bekväma att använda och enkla att montera. Funderar du på vad du bör tänka på när du ska köpa en pull ups bar? Fynda Hävräcke billigt här!


HÄVRÄCKE KOMBINERAD FÖR DÖRR - Multifunktionellt hävräcke för övningar som ger starkare överkropp. Denna dörrsignal kommunicerar trådlöst och är bara att plugga in i valfritt vägguttag och fästa magnetkontakten på dörren så ljuder den varje gång dörren öppnas. Och vill ni att det även skall ljuda längre in i butiken (kanske i fikarummet) så kan man bara köpa till ytterligare en ding-dong och sätta den i ett uttag där. Jag märkte dock att jag kunde bli riktigt trött i underarmarna när jag övade på chins, så det kan vara en god idé att även lägga in lite träning för greppstyrkan. Du kan exempelvis köra Farmer’s Walk, eller bara hänga fritt i ett chinsräcke så länge du orkar.


Chinsräcke dörr

Gorilla Sports erbjuder ett av Sveriges bredaste utbud av kvalitativa och prisvärda gymstationer för träning direkt i hemmiljö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg