onsdag 28 februari 2018

Psykiatri göteborg privat

Att söka privat psykiater (läkare med specialistkompetens inom psykiatri ) Det finns ett antal privata psykiatriker i Göteborg. Tyvärr har många av dem långa väntetider och en del tar överhuvudtaget inte emot nya patienter. En psykiater kan skriva ut mediciner och ge stödsamtal. Medemus är en privat psykiatrimottagning i centrala Göteborg.


Välkommen till WeMind. Vi utreder och behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa.

Av vår personal får du hjälp med att utreda vilka besvär du lider av. Kern Psykiatrisk mottagning är en psykiatrisk specialistmottagning för vuxna. Högkostnadskort och frikort gäller. Mottagningen har avtal med Västra Götalandsregion. Vi har även avtal med olika sjukförsäkringar.


Kontakta gärna din försäkring. Jürgen Kern är specialist i psykiatri och allmänmedicin. Kvällsmottagningar vissa kvällar.

Justerade öppettider kan förekomma semesterperio enstaka storhelg. Läs allt om Bengt Juul Psykiatrimottagning, Göteborg i Göteborg , Västra Götalands län på Vården. På Aleris psykiatrimottagningar bedömer och behandlar vi tillstånd som kan behandlas i öppenvård. TINA-mottagningen är en vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Billdal, norra Hallan precis på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun.


Verksamheten är bemannad med ett kvalificerat och multiprofessionellt team bestående av specialistläkare i psykiatri , sjuksköterskor, psykologer och psykoterapeuter. Psykologbolaget är en privat psykiatrisk mottagning i centrala Göteborg. Här arbetar vi efter vårt motto ”empati och evidens”. Fantastiska Erbjudanden i Göteborg. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet.


För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta.


Vi är utbildade i KBT, Unified Protocol, parterapi och mindfulnessbaserad kognitiv terapi, samt har erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag. Vi är författare till boken Må bra som förälder - Psykologernas strategier för småbarnsåren. Träffa oss på vår privata mottagning i centrala Göteborg.


WeMind Göteborg har avtal med Västra Götalandsregionen (VGR) och bedriver en psykiatrisk öppenvårdsmottagning i centrala Göteborg.

Om du som kommer till vår mottagning inte är folkbokförd i Göteborg , Mölndal, Partille, Härryda eller Öckerö och behöver läggas in på en avdelning kan det bli aktuellt med transport till ditt hemsjukhus för fortsatt vård. Wemind Mobil psykiatri i Nacka är en jourverksamhet som har öppet varje dag, dygnet runt, för telefonrådgivning, stöd och psykiatrisk bedömning. Vi utför bedömning över telefon och gör i vissa fall hembesök eller träffar patienter på någon av våra öppenvårdsmottagningar i Stockholm sydost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg