måndag 26 februari 2018

Öppningsbara terrasstak

Alla modeller tillverkas efter kundmått och utgår från en takenhet. Men våra skjutbara tak passar inte bara som terrasstak eller som tak för uterum utan även som öppningsbara väderskydd i industriell miljö. När du vill ha ett tak som ger skydd mot sol, vind och nederbörd använder du Zabras flexibla, öppningsbara tak. Open Air”-känsla när så önskas.


Vansta utvecklar ständigt idén om ett rum i det gröna som bjuder in den ljumma vinden men kan stänga om den kalla.

Utmärkande för SEASIDE GARDEN är inriktningen på kompletta kundanpassade väderskyddslösningar till uteserveringar och uteplatser. Aluminiumstommen har ofta inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering. Välkommen till våran värld av öppningsbara terrasstak även kallat pergola. Våra pergolasystem anpassas och byggs utefter era behov och önskningar.


Vi kan tillverka allt från raka modeller - böjda modeller, eller varför inte ett fristående system över poolen eller restaurangen. Hittade öppningsbara terrasstak på en sida som heter Seasidegarden. Ser väldans dyra ut, men konceptet skulle passa mig finfint.

Ett klassiskt terrasstak som du kan du kan placera var du vill – på din terrass, uteservering, över utemöblerna, bredvid din pool eller på annan valfri plats. Praktiskt terrasstak med roterbara blad vilket gör att du kan justera taket utifrån hur mycket sol och ventilation du önskar. Med våra öppningsbara tak erbjuder vi lösningar som gör din verksamhet oberoende av vädret och förlänger säsongen i början och i slutet.


Våra öppningsbara tak möjliggör och säkrar även fler utomhusarrangemang på plats. En vädersäkra professionell och tilltalande uteservering höjer verksamhetens attraktionskraft. Med Bentech’s unika öppningsbara glastak kan ni låta blickarna vandra upp mot himlen och njuta av ett tak som släpper in mycket ljus. Låt det naturliga solljuset komma in i era hem, öppna taket när det är varmt för ventilering, titta på stjärnhimmeln under vintern. Fördelar med att använda markiser som terrasstak.


Om du har en stor terrass eller uteservering och upplever att det är dags att kunna skydda sig mot solens varma strålar och till viss del väder och vin kan du med fördel använda dig utav markiser som terrasstak. Lite bilder från vårt projekt på Djupvik Hotel söder om Klintehamn dit vi levererade st. Nomo med modell Raso screengardiner i fronten. En öppningsbar taklösning i yppersta klass på en pärla på den gotländska västkusten.


Vår senaste modellserie av helt öppningsbara tak – modell BRERA. Oslagbara tillverkaren Renson tillhandahåller detta toppmoderna uterum som inte bara har ett öppningsbart tak utan också öppningsbara väggar i screen, glas eller panel av aluminium eller trä. Uterum – hus – glas skjutdörrar – terrasstak inglasning – helglas – bilder, idéer, tillbygning, planering.


Solarlux uterum är en kombination av ett terrasstak och lodräta glaspartier, till exempel SL det transparenta skjut-vridsystemet i helglas, den.

Designade i harmoni med naturen för hemmet, öppna platser, uteserveringar eller offentlig miljö. PALAZZO ROYAL – PREMIUM PARASOLL PÅ CAVA i KARLSTAD. Med Vansta Loggia Camargue tillverkas av belgiska Renson som vunnit många utmärkelser för sin uterum. Loggia Camargue är en pergola som tar uterummet till helt nya nivåer och du får du en oemotståndlig kombination av öppningsbara väggar och tak för flexibelt uteliv.


Efterson en pergola kan placeras fristående, den behöver inte fästas i en fasa är den mycket flexibel och du kan skapa ett uterum vart som i din trädgård. Med en öppningsbar duk kan du skydda utemöbler men också njuta av solen om du önskar. Du kan även fästa draperier i din pergola som ett dekorativt inslag och för maximal skugga.


Skjutbara tak, glastak och fasta tak - vi har allt för ditt uterum eller vinterträdgår och kan även glasa in din veranda. Kostnadsfritt hembesök! Det är taket du önskar att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg