tisdag 13 februari 2018

Mögelstopper tak

Mögelstopper tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Mögelstopper tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Mögelstopper består av 1 PP, polypropen. Formpressad i ett stycke och infärgad svart. Insektsskydd integrerat med huv i ett stycke. Förhindrar och stoppar effektivt kondens-, fukt- och mögelskador. Kondensation motverkas och med det efterföljande mögelangrepp.


Skall sättas st per takstolsfack på båda sidor av taket. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Vi erbjuder: dagars öppet köp, Delbetalning - beställ nu, betala om månader. Avsedd att användas där förbättring av undertakets ventilation mot kalla vindsutrymmen vill uppnås. Fungerar mögelstopper med plåttak?


Vid kalla tak har takytan och takavloppet vid takfot i princip samma temperatur, vilket i sin tur innebär att utvändiga takavlopp vanligen fungerar väl. Metoder för att skapa ventilation på vindar är bland annat ventilation vid takfot, taknock, gavelventiler och så kallade ” mögelstopper ”. Drag undan en takpanna där du vill öka ventilationen. Borra upp ett mm hål i taket t. Skär en slits i takpappen ovanför hålet. Längst ut mot takfoten slår du upp läkt i taket som du sedan skruvar fast skivor av masonite på.


Då skapar du en luftspalt närmast taket och i detta utrymme monterar du din mögelstopper. Om du inte har några problem idag skulle jag inte röra ventilationen alls. Ventilationsluften tillför istället fukt som kan kon-densera inne i taket under klara, kalla nätter. Ett oventilerat tak där det inte tillförs. Placering dolt under yttertaket.


Billiga byggvaror dagars öppet köp! Till vissa byggen använder du takpapp när du lägger tak. Här i vårt utbud hittar du olika varianter av produkten och alla kan du köpa med prisgaranti.


På så sätt vet du att du inte betalar för mycket när du köper saker till ditt tak på K-rauta. Gör taket till en tryggare arbetsplats med TJB:s taksäkerhetssystem – ett modernt och välutvecklat system som passar alla typer av tak. Självklart uppfyller systemet alla krav och ja, du gissar rätt – det går att montera snabbt och enkelt.


FÖR DIG SOM ARBETAR MED TAK PROFESSIONELLT. Monier har kunskapen, taken , inspirationen och verktygen som underlättar – oavsett din roll i arbetet med att ta fram det rätta taket för just ditt projekt. Välkommen till en pålitlig partner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg