torsdag 8 februari 2018

Graviditetstest kvällsurin

Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Nätets bästa priser på godkända självtester. Drogtest, clamydiatests,m. Köp till bra priser köp Online!


Här kan du läsa mer om när du kan utföra ett graviditetstest , och få hjälp till att välja det graviditetstest som passar dig bäst - se vår guide till graviditetstest här. Graviditetstest registrerar det hormon som produceras när du är gravid. Testade positivt med billiga tester två gånger i förrgår på kvällsurin. Inte jättestarkt men nog starkt för att det inte skulle råda någon tvivel om att testena var ppsitiva.


Tänkte att det blir nog starkare om jag tar med morgonurin. Tyda graviditetstest - FamiljeLiv. Bör man göra graviditetstest på morgon urin eller. Flera vanliga misstag kvinnor gör när de gör graviditetstest är att de glömmer att använda dagens första urin.


Graviditetstest kvällsurin

I fall du föredrar stickmodell så att se till att din behållare är kliniskt rengjord. Först tar det cirka dagar för ägget att vandra nedför äggledaren ner till livmodern, sen tar det ca 5-dagar innan det eventuellt befruktade ägget fäster i livmodern. Därefter börjar gravidhormonet HCG att utsöndras och det är inte förrän då man kan börja testa.


Här hjälps vi åt att tolka bilder från ditt graviditetstest. Ett digitalt test går inte att jämföra med ett vanligt traditionellt graviditetstest även fast dem har samma känslighet rent siffermässigt, eftersom resultatet på t. CB digital framställs mha. Hur viktigt är det att ta gravtest med morgon-urinet? Måste man ta det på morgonen?


Graviditetstest kvällsurin

Blir det skillnad i resultatet om man tar det på dagen? Morgon- dag- kvällsurin ? Plussade precis på clear blues digitala test. Kan den visa fel åt det hållet? Alltså jag vet ju att den kan visa att man inte är gravid. Visst är det något där!


Jag ser ett tydligt svagt streck, alltså inte färgfläckarna till vänster). Jag hade inga graviditetssymptom innan jag testade, båda gångerna. Missfall i mars, gravid igen juni. Andra gången var jag ännu säkrare på att mensen var på gång, hade mensvärk och fick tom lite brun flytning på den dagen då mensen skulle komma.


Testade med kvällsurin den dagen och det var positivt. Behöver inte vara ett digitalt CB. Känner mig lite förvirrad o ledsen, Hade Bim i måndags, inga menskänningar så köpte ett CB test och fick ett svagt streck.


Det är ju svaga streck? Jag plussade med dottern 1-dagar innan BIM då med kvällsurin med sånna stickor. Köpte ett 20-pack graviditetstest nyligen och arbetar fortfarande på 100. Hur länge är grav-testen positiva?


När ska man testa med CB graviditetstest och med saveons? Vid mina andra missfall har jag haft blödning som vanlig mens och gravtesten var negativa 1-veckor efter. Hoppas här är någon som kan skriva sina tankar angående det jag nu går igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg