måndag 12 februari 2018

Ftx aggregat bäst i test

Energieffektiva ventilationslösningar för industrin. Ring nu för snabb offert! Välkonstruerad vinteroverall av högsta kvalitet, som alltid håller varmt och torrt. En toppresterande modell som uppskattats av både barn och föräldrar.


Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. FTX aggregat Bäst i test REC Temovex 250S-EC-RS Vänsterutförande -180m2. Nedan ser du en jämförelse mellan energibesparing beroende på geografiskt läge och täta jämfört med otäta hus. Mest energi går att spara i norra Sverige.


Ett tips är att titta på de tester som publicerats hos Energimyndigheten. FTX står för Frånluft, Tilluft, värmeväXling. Det första är självklart bra inomhusluft.


Det innebär att rätt installation och en bra injustering har stor betydelse för vilket aggregat som i verkligheten sparar mest.

Filter I FTX -aggregaten finns två filter, ett för tilluft och ett för frånluft. Ju högre siffra, desto bättre filter, fler partiklar och föroreningar fångas upp. FTX - aggregat , så finns det olika filter som lämpar sig bäst.


F = finfilter, G =grovfilter. Optimera ventilationen med FTX. En bra FTX -ventilation kan vara lösningen på ditt problem med ventilationen. Tyvärr är ventilationen i många svenska hushåll idag långt ifrån optimal.


Kalldrag och instängd luft är vanligt och den dåliga luften påverkar oss negativt. En FTX -ventilation förbättrar avsevärt luftcirkulationen i ditt hem. De nya kraven börjar gälla redan den mars i år med. Ftx aggregat bäst i test. Boverkets byggregler, BBR, är en samling av föreskrifter och allmänna råd som fastställs av Boverket och gäller svenska byggnader.


Har ganska bra koll på vad som skulle behöva göras, en full tilläggsisolering av ytterväggar och golvbjälklag, byta fönster, installera bergvärme, etc. Men det var inte det frågan handlade om. Det som är mest akut är att förbättra luftkvaliteten, därför kommer det bli friskluftsventiler i någon form. I FTX -aggregatet finns ett luftfilter som sitter precis i början på aggregatet friskluftsintag, detta ventilationsfilter hindrar partiklar från uteluften att förorena inomhusluften samt att värmeväxlaren inte blir nedsmutsad.


En ventilationsväxlare, sk FTX , behandlar enbart ventilationen i ett hus.

Här kan du läsa mer och gå in i detalj på hur mycket bättre luft ett FTX -system ger än ett FX-system. En investering i ett FTX -system är det smidigaste och mest energieffektiva sättet att erhålla en god ventilation i bostaden. Fördelar, besparing och funktion för FTX. Ett bra ventilationsaggregat för vind är ett måste i alla hus. Vi erbjuder aggregat från bland annat FTX som håller hög kvalitet.


Investera i aggregat idag! Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning, FTX , är standard när man bygger lågenergihus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg