fredag 7 april 2017

Ventilation takhuv

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Takhuvar för alla typer av tak.


Vi har komplett utbud av takhuvar. I denna kategori hittar du takhuvar tillverkade av ABC Vent, Vilpe mfl.

Oslagbara priser på takhuvar – hitta din modell här. Som kronan på verket och hela ventilationssystemet sitter takhuven. Här hittar du takhuvar till villan för avluft, till imkanal och kombihuv för både till- och frånluft.


Huven har samma yttre form som EKO-HFA, EKO-HKA och EKO-HTA och används därför ofta tillsammans med dessa. Cirkulär takhuv – ”Kinahatt” Här kan du köpa en sk. Spirorör är ett flexibelt kanalsystem av galvaniserad stålplåt för ventilation.


ABC VHS- takhuvar med års färgbeläggningsgaranti. I standardutförande är de anpassade för tvåkupiga betongpannor.

Med denna takhuv har du en flexibel lösning med hjälp av Wakaflex som är en välbeprövad universalprodukt som kan användas för professionell avteckning mot skorstenar, takkupor, väggar samt andra anslutningar och genomföringar i taket. Benders betongpannor läggs idag på sex av tio hus och är Sveriges mest lagda takpanna. De finns i tre grundformer och i en rad olika färger och ytor.


ABC Ventilationsprodukter AB bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva ventilationssystem till föreskrivare, entreprenörer och. Vi på Ventbutiken har takhuvar som installeras på hustak, för att användas för avluft. En avluftshuv är en viktig del när du installerar ventilation. Dessa är avsedda att användas för komfortventilation eller imkanal. Avluftshuven levereras komplett med underbeslag.


Korrosivitetsklass C2. Huv med anslutning till kanalsystem för cirkulär kanaldragning. Systemet består av kanallängder, böjar, övergångar mm vilket gör att det blir väldigt flexibelt. Nya SYSTEM HITAC sätter normen hur tätt ett kanalsystem kan och bör vara.


Har du rivit din gamla panna och behöver skydda din gamla skorsten mot regn har vi ett stort utbud på takhuvar för just din skorsten. Vi säljer ventilationsfilter, takhuvar , fläktar, galler och ventiler. Soliduct utför även ventilationsritningar för dig som själv vill bygga din bostadsventilation. Utöver detta kan vi erbjuda dig många andra produkter inom ventilation och skorsten!


Bland mycket annat finns spjäll, takhuvar , takgenomföringar, nätgaller, inspektionsluckor, backspjäll och ytterväggsgaller i många varianter.

Vi värnar om konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Brandskyddsprodukter Vid en eldsvåda får ventilationssystemet absolut inte sprida brand och brandgas. Snabbt, Enkelt, Säkert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg