tisdag 11 april 2017

Tips islandsresa

Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Här kommer ett förslag och enbart ett förslag med de saker som ni kan ta med till Island.


Denna lista är baserad på mina medresenärers erfarenheter igenom åren. I maj bär det av till Island för min del.

Har bokat ett hotell inne i Reykjavik osv,. Men nu skulle jag behöva få höra lite om denna ö. En variationsrik resa som innefattar besök till Geysir, Thingvellir nationalpark, Gullfoss, världsberömda Blå Lagunen och Reykjavík. Här presenterar vi alla våra paketresor, och det finns något för allas smak. För och göra det enkelt, har du möjlighet att filtrera resor årstid eller månad. Allt material på Islandsbloggen är skyddat av upphovsrättslagen.


Användning utan tillåtelse är förbjuden. Otillåten användning av upphovsrättsskyddat material debiteras eller polisanmäls.

Välkommen till vår mest omfångsrika Islandsresa. Med hyrbil tar ni er runt ön längs riksväg och upplever den isländska naturens extrema och vackra sevärdheter. Kör över högplatåer, genom lavafält, längs vilda kuster, fjordar och storslagna glaciärer. Vänta inte längre – uppfyll drömmen om att resa till Islan idag!


Vad packar man egentligen inför en Islandsresa ? Hur kallt (eller varmt) kan det bli, behöver man mössa mitt i sommaren och finns det mygg? Dessa och fler packning-tekniska frågor brottades vi själva med inför vår Islandsresa. Här delar vi med oss av våra erfarenheter av hur man bör packa för en resa till Island under sommarmånaderna. Planerar en Islandsresa snart med en kompis. Det är lättare att hantera och packa i en bil.


Nån som varit på Island och kan ge några övriga tips. Packa smart, lätt och med omsorg. Irland kallas den gröna ön tack vare ett milt och fuktigt klimat, och här möts du av bördiga dalar, pittoreska byar, vackra sjöar, hedar och en vild kust. Ett tips är att planera in ett längre stopp vid Jökulsárlón, här kalvar Vattnajökull och du kan ta en båttur bland de stora isblocken som lämnat glaciären för att lugnt flyta ut i havet. Inte sällan simmar sälar runt i lagunen.


Vi skapar en packlista åt dig baserat på resmål, resläng restyp och vad du planerat att göra under din resa. Perfekt när du ska packa för charter, tågluff.

Island är ett fantastiskt land att besöka med sina mäktiga vulkaner, sprutande gejsrar och varma källor – och med Reykjavik som bjuder på storstadens bekvämligheter. Att packa inför din Islandsresa kan därför vara lite av en utmaning. Få inspiration för din nästa reseupplevelse. Med våra användbara tips reser du bättre. Få reda på mer Med husbil från.


Vill du ha tips på smidiga och användbara reseprylar? Här hittar du mina bästa tips på prylar för resan och olika produktrecensioner. Restips och guider på SvD. Charter, sommarresor, vinterresor, storstadsresor, weekendresor.


Idag är Norrköpings Tidningar ett mediehus som bland annat producerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg