torsdag 6 april 2017

Familjerådgivning linköping

Familjerådgivning linköping

Stöd och rådgivning vid relations- eller familjeproblem och kriser. Nyanmälan och tidsbokning kan endast ske under vår telefontid. Om ni vill lämna återbud eller har andra frågor kan ni lämna meddelande dygnet runt.


Här får du eller ni stöd för att komma fram till hur ni vill leva och hur ni kan genomföra nödvändiga förändringar. Familjerådgivningen finns för dig eller er som har problem i er parrelation. Det gäller oavsett om ni vill förbättra er relation eller avsluta relationen på ett så bra sätt som möjlligt. Gratis och utan förpliktelse!


Varje kommun ansvarar för socialtjänsten inom sitt område och har det yttersta ansvaret för att enskilda får det stöd och den hjälp de behöver (Sol 2a:1). Något som ingen kan få för mycket av. Nämligen tro, hopp och kärlek. Linköpings Stadsmission vill förmedla något vi alla behöver. Tillväxt och näringsliv i fokus.


Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Parterapi är en form av terapi som fokuserar på att minska konflikter och kommunikationssvårigheter i ett förhållande. Vi erbjuder högklassiga empatiska tillitsfulla samtal med god evidens.


Kontakta oss idag med din förfrågan. Kyrkornas byrå för familjerådgivning o. Närmaste parkering finns i Akilles parkeringshus. Det finns två parkeringsplatser utanför receptionen för dig som är rörelsehindrad och har parkeringstillstånd för det.


Familjerådgivning linköping

Anonym (trass­elsudd­) Visa endast Tis. Alla kan komma i svårigheter i livet. Arbetet bygger på frivillighet och utgår från era behov och era önskemål.


Fokus i samtalet är det som ni har formulerat som ert problem. Vi formulerar mål tillsammans. Antal samtal kan variera, oftast är det mellan 3- samtal. Det kan vara par som vill förbättra sin relation och fortsätta leva tillsammans eller par där en eller båda vill separera. Det kan också handla om kvardröjande problem efter en separation eller behov av hjälp och stöd i föräldraskapet.


Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Teorin menar också att terapin är mer effektiv ju fler familjemedlemmar som deltar och engageras i familjerådgivningen. Det finns olika sorters familjerådgivning , men de flesta bygger på det ”salutogena perspektivet”, ett hälsofrämjande perspektiv (från grekiskans salus = hälsa och genesis = ursprung).


Mitt namn är Sebastian Öberg. Jag är beteendevetare och legitimerad psykoterapeut som hjälper människor och företag till förändring. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och yrkesverksamma.


Vi som finns vid INSTITUTET FÖR PSYKOTERAPI är legitimerade som psykolog och psykoterapeut, har gedigen erfarenhet och en psykodynamisk referensram. Vi är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, samtalsstö handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg