fredag 28 april 2017

Grattis på din födelsedag min son

Min födelsedagsönskan är att du skall fortsätta att njuta av ditt liv, din lilla livsnjutare! Grattis på födelsedagen min underbara vän, du är en stjärna och jag älskar dig. Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa.


Gör det här året det bästa någonsin. Njut av din födelsedag och grattis på födelsedagen min bästa vän! Jag ser fram emot många år med vänskap, skratt och födelsedagar med dig.

Ha en fantastisk födelsedag ! Jag vill önska dig all kärlek och lycka i världen. Min vackra son , stäng aldrig dina ögonen och somna rädd och ensam. Vart livet än tar dig, vart du än är, somna alltid med vetskapen om min kärlek och närvaro. Jag kommer alltid vaka över dig, finnas vid din sida, kämpa och slåss för dig.


Fånga dig när du faller, stötta dig, leda dig ur blindo, och bära dig när du inte orkar mer. GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ ÅRSDAGEN. Hoppas att du får en underbar födelsedag. Stort grattis på din födelsedag ,.

Nä men gratulerar på födelsedagen ! Vad roligt, min son fyller år idag med. Många lyckoönskningar till dig och din. Kim Kidh Vincent, mamma har älskat dig sedan jag visste du växte i min mage och jag kommer älska dig i all oändlighet! Du din lilla Solstråle och glädjespridare 3. Jag firar även kvinnors frigörelse och skänker en tacksam tanke till de som kämpat så att jag kan arbeta istället för att vara hemmafru, så att jag i framtiden kan ta mina arbetspengar och köpa tårta. Puss puss min älskling!


Din personliga startsida på nätet! Sortera efter: Bäst betyg. Grattis du får nu idag handla på systembolag Sista kvittot på att du riktigt vuxen blivit nu.


Vi vill säga att du bär dina år utan besvär men du har förstås en regel skönhetsfilter på din spegel. Idag fyller du år med rynkor i facet och gropiga lår benen får du motionera rynkorna kan man operera. I morse väckte familj och bästa vänner födelsedagsbarnet med sång och tårta på sängen!


Och överröste honom med kramar! Dukade frukostbordet med min nya duk från Chamois ! Fler bilder kommer sen! Jag hoppas att du får en fin ettårsdag i himlen, min älskling.


Jag vet att du delar din födelsedag med flera av himlens vackraste små änglar. Jag föreställer mig hur du ser ut, med blont dunigt hår och stora blåa ögon.

Jag önskar så att jag fick se dig och hålla om dig. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden. Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är din födelsedag ! Din allra första födelsedag dessutom! Födelsedagskort – Text till kort. Ett brev till min dotter på hennes födelsedag.


Det finns ingen närvarande bra nog att visa dig hur mycket jag älskar dig, så för din födelsedag jag ge dig mitt hjärta. För mig, det finns inget bättre än att dela denna dag med min favorit person: du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg